09:43am 31/03/2003
  Izrādījās, ka katrā vietā man ir citādāka garīgā forma! Izrādījās, ka varu noteikt āderes ar roku! Izrādījās, ka katra apmeklētā vieta ir paturējusi daļu no manis!

Dzimtajās mājās ir neremdināmi riebīgā sajūta, ka vajag būt ar kādu kopā! Tur pat izkristalizējās ar ko!

Radās jautājums! Vai tas ko mēs jūtam (mīlestība, prieks, bēdas utt)ir patiesi, vai, varbūt , tikai izdomātā nepieciešamība! Varbūt mēs mīlam tikai tāpēc, ka mums tas ir nepieciešams tajā brīdī!? Kā var zināt vai jūtas ir patiesas, vai tikai tā brīža nepieciešamība tā justies???
 
    Read 4 - Post
 
   
11:01am 31/03/2003
  Radās iespējamā problēma! Nu viņa jau ir ļoti sena, bet tagac to paņemu apskatei un izpētei! Ir man tāda labā īpašība, ka bieži prātiņā pavīd ļoooti labas idejas, domas un vīzijas, bet ir arī slikta īpašība - man ir trakoti īsa atmiņa uz tādām lietām! Tāpēc ... ko darīt lai visu to spico un īpašo saglabātu atmiņā, vienalga kādā? Var neieteikt ēst biezpienu, reņģes un kaļķi!

Ko mēs uzzinātu par sevi, ja būtu tāda ierīce, kas ierakstītu visas mūsu domas un mirklīgās idejas, un citas mazās domiņas?! Sapņus arī!
 
    Read 1 - Post
 
   
02:00pm 31/03/2003
  6dien aizdomājos par tādu lietu kā elektrības nepieciešamība! Tač tagac, gandrīz, viss ir darbināms ar elektrības spēku! Ko mēs darītu, ja vienkārši vienu dienu elektrība pazustu i sjo?! Mēs esam tik ļoti atkarīgi no tās ... Vispār tas mani mazliet biedē!  
    Read 3 - Post