09:28am 25/02/2003
  Shoriit kaa parasti starplaikaa starp pojezdiem, t.i. 5 min, ieskreeju narvesenaa lai nopirktu paiku pusdienaam ... jaasteidzas tachu ... kad maksaaju kasierei izkriit nauda no rokaam, shii leenaam to pacelj veel paarskaita taas triis moneetas leeniiteem liek kasee, tad lai izreetjinaatu cik ir 1,07 - 0,97 vinjai veel jaabaksta kases aparaats! Nu blin ... protams ka tas viss notikaas 3x leenaak nekaa normaali, jo man tachu uz vilcienu jaapaspeej! Nafig, gandriiz vienmeer kad jaasteidzaas ofic buus kaadi stulbi cilveeki kas traucees un/vai maisiisies pa kaajaam? Jo iipashi liels pee tiek izteikts vecmaaminjaam kas ljoti cieniigi speej ienjem visu trotuaara platumu ignoreejot citus cilveekus ... sadziit tuneljos un lai dziivo tur! Toch nikns esmu!  
    Read 2 - Post
 
   
12:25pm 25/02/2003
  Kārtējo reizi nākas škroboties par to, ka nau ieviesti kopēji standarti kā to konkrēto lietu darīt ... ZB ... katrs izdara pa svojemu un man tagac jāmēģina izvilkt to labāko no tā bardaka! Vai ta MK ar tādiem niekiem nenodarbojas? Varbūt tomēr vajadzētu!?  
    Post
 
Resnītis   
02:04pm 25/02/2003
  Nupat atjēdzos, ka es baigi bieži ēdu! Vispār jau biju pamanījis, ka smagāks palieku ... hmmmz ... diez ar ko tas beigsies!?  
    Read 6 - Post