saulpalampe - [entries|archive|friends|userinfo]
saulpalampe

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[28. Dec 2012|00:29]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Oj. Visu dienu pa Sapņu Fabriku, lai 10min patēlotu resnīti uz skatuves. Nu var arī tā- vismaz visu dienu pabiju patiesajā dzīvē.
Dzirdēju dažādas patiesas sirsnīgas sarunas. Piemēram pusaugu meitenes prasīja puišiem- Vai personāžam X tiešām ir tikai viens pauts? jautājums izraisīja vētrainas diskusijas, nespēju pieslēgies, bet redzēju- tajā visā virmo patiesā dzīve.
Mana meita Vabulīte, bija varen skaisti uzcirtusies, taisni prieks.
Pāris šaha partijas, mazliet vērmanīša noskaņās.
Un jā rīt atkal pusdesmitos vēlviens mēģis, nu protams, jo šodien bik pārliels bardaks bija.
*
Agneses grāmatā rakstīts, ka sargeņģeļi vienmēr blakus, labrprāt saiznātos ar mani.
Es arī labprāt- Sargeņģeļi ļoti gribu saprast, ko iesākt? kur esmu nonācis? un vispār ko, vajag jau kaut kādu jēgu, lai uzdotu normālus un tiešus jautājumus.
Vislabprātāk saņemtu atbildi tiešā formā bez metaforām, simboliskiem vēstījumiem, dažādiem noslēpumainiem cipariem, vārdu sakot tā lai kaut ko var saprast.
Ļoti labprāt diskutētu tiešaitē, kā to dara Agnese.
Zinu jau zinu, tas ir bīstams solis, jo tā cilvēks var kļūt atkarīgs no balss galvā un pārstās normāli pats pieņemt lēmumus un attiecīgi garīgā attīstība uz pauzes. Bet nu diez vai tik neklausīgu personāžu kā es piemeklētu šāds liktenis. Nu Ok. var jau arī ar simboliem un nejaušiem vēstijumiem, ka tik izdotos atšifrēt.
Kaut kas ar tiem lēmumiem... vai ar lēmumu palīdzību var kuģi dabūt nost no sēkļa?
Linkir doma