sauliitei's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, December 2nd, 2008

    Time Event
    9:00a
    Sarunas
    Forši. Vakar saņēmu no tevis dažus e-pastus. Negaidot ir piezadzies prieks un piepildījums. Tātad tu domā par mani.
    12:14p
    ilgojos
    Mīļā meitene. Ilgas pēc tevis šūpojas viļņveidīgi.

    Ir reizes, kad esmu ierauts darbos, kaut kas ir jāpaspēj un visiem ko vajag un tad es tevi turu mazā apziņas stūrītī, tikai nejauši asociejot tevi ar kaut ko, kas notiek man apkārt. Un ir brīži, kad vajadzība pēc tevis nāk virsū kā viļņi vētras laikā. Un tā ir tagad. Es tev nekavējoties zvanītu, ja nebūtu šīs dienasgrāmatas. Tik ļoti man tevi gribas blakus!! Vairāk neko citu negribu, ka vien dzirdēt tavu balsi. Taču zinu, ka izdzirdot to, gribēšu tevi redzēt. Ieraugot tevi gribēšu tevi sev piespiest klāt, un piespiežot klāt, gribēšu tevi visu....Bet tagad es izmisīgi ilgojos tikai pēc tavas balss. Balss un dažiem muļķīgiem teikumiem klausulē, ka... laikam ir vienalga ko tu saki tur otrā galā, jo ticu, ka tev viss ir kārtībā.

    Šķiet, ka nu jau arī es pats saprotu, ka esmu mazliet pazaudējis to savu galvu tevis dēļ.
    12:31p
    ..
    Tas nerimstas. Nezinu vai ir labi tev to stāstīt.
    Izrādās, ka ši mīlestība ir egoiste, jo es tik daudz domāju par sevi un manām sajūtām, ka drīzāk tā varētu būt kaisle un tiekšanās pēc tevis teiktā aizliegtā augļa.

    Ja es domātu par tevi, man nekad prātā neienāktu doma, ka man šeit nav jāraksta, jo es tev ļauju saprast kā es jūtos, ka kaut kas plosās manī no iekšpuses un tev vajag tikai mazu pieskārienu, lai es atkal ripotu lejup tavā virzienā.

    Es šeit par daudz runāju pats par sevi un savām sajūtām. Varbūt es par maz tevi pazīstu. Es nezinu kāda ir tava vērtību sistēma Kāda ir tava lietu un mīļumu upurēšanas secība. Galu galā, ko tev nozīmēju es.
    Rotaļu? Kaisli? ....OK. Padomāju. Tev ir gana daudz vīriešu, kas tev Existē. Es esmu patīkams, bet ne tas, ko pats biju iedomājies.
    Jālasa Freida sexualās enerģijas sublimācija.
    6:55p
    ..
    Tu esi lieliska, saprotoša, atbalstoša un ārkārtīgi jauka. Vēl tu esi smalkjūtīga, uzmanīga, ļoti taktiska un pacietīga.
    Tu šodien esi enģelis, jo atbalsti mani visneiedomājamākajā un stulbākajā projektā, ko esmu pasācis - tu palīdzi man izšķirties no tevis.
    Tu esi izcili izcila.

    << Previous Day 2008/12/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba