sauliitei's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, November 10th, 2008

    Time Event
    4:43p
    Nesatiekamies
    Šodien sapratu, ka šādi mēs turpināsim mūžīgi, kur es ciešanu pārņemta romantiķa lomā glaimošu tavai patmīlai, kamēr tu ļausies notikumiem - tātad turpināsi dzīvot tā, kā esi iesākusi, jo "notikumi" pilnīgi noteikti neļaus tev nekur aiziet.

    Tātad izbeidzam.
    Smeldzīgi sāp un griežas vēderā viss riņķī.
    To pastiprina fakts, ka esmu viens; ka tevis pietrūkst jau šajā brīdī; ka nav citas sievietes ar ko tevi aizmirst. Un aizmirst nemaz negribās .

    Nakamās nedēļas laikā tev nerakstīšu, nezvanīšu un uz zvaniem atbildēšu dziļi lietišķi. Ir tā, ka es esmu kļuvis par to, kurš mēģina stumt mūsu attiecības, lai arī patiesībā tev ir jābūt tai, kas vada, lai tu būtu saskaņā ar sevi. Tātad mēģinot tuvoties es patiesībā atgrūžu tevi pa gabalu un to šodien vispabāk ieraudzīju.

    Tātad klusums komunikācijā.
    Zaudētas iespējas, nepiepildīti sapņi. Plusi - novērstas vilšanās, jo tā ir tā neizbēgamība no kuras tu centies izvairīties.

    Tagad par tevi.
    Vai es tevi ar savu aiziešanu salaužu? Ļoti ceru, ka nē. Ka esi stiprāka un tiksi ar sevi galā.
    Bet no otras puses - tev tas būs jāizdara jebkurā gadījumā - neatkarīgi no tā vai tas būšu es, vai tas otrs variants ar kuru tu paliksi.

    Vai man pietiks spēka no tevis atteikties?
    Rakstīšu savas vēstules šeit.
    Līdz šim tas ir palīdzējis.
    Nav labi rotaļāties vai ļauties būt rotaļlietai ar lietām, kas tomēr stipri jūtīgas mums abiem. Pie tam mēs neprotam to darīt maigi un virspusēji.

    << Previous Day 2008/11/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba