sauliitei's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, November 9th, 2008

    Time Event
    6:26p
    Pagājušas vairak nekā 20 stundas, kopš neesmu tevi redzejis. Paliek grūtāk un grūtāk to izturēt. Visļaunāk ir tas, ka nevaru tev zvanīt vai sūtīt īsziņas...Ak ja tu zinātu cik tev to būtu, ja vien es to varētu!

    Kaut kad šorīt no paša rīta es sapņoju, ka tu esi piekritusi tam, ko es vakar piedavāju. Un pat nav svarīgi ko, bet no domas, ka tu būsi man blakus bija tik vielga sajūta, ka atceros to vēl tagad. Tā itkā es būtu palicis par kādiem 40kg vieglāks, it kā būtu pabeigts ļoti smags projets, it kā būtu ilgi sāpējis un beidzot pārgājis. Un bija tāda muļķīga atpakaļskata sajūta par to, kā kaut ko tadu vareja nesaprast laicīgi..

    Es pat esmu pārliecinats, ka tas bija pa īstam un ka tu pa īstam to šorīt no rīta izdomāji, tikai nav man bijis laika tevi satikt un to pavaicāt.

    Ja tas tā notiks, tā būs kārtējā liecība par to, ka mēs domajam lidzīgi un jūtam viens otru, bet ja nenotiks, tas neko nemainīs un es to norakstīšu uz neko nenozīmejošiem sapņiem..Tātad es neesmu objektīvs attiecībā pret tevi un mums. Labā ziņa, ka es pats to saprotu. Tomēr neko es tajā negribu mainīt. Man patīk domāt par tevi labas domas un iedomāties, ka tu man varētu būt blakus.

    Šodien tiekšanās pēc tevis ir citādāka. Mazliet vairāk rimta, nav tādas kaisles, drīzāk rāmas ilgas....Kaut gan nē. Tas sākas atkal. Zini - es uz brīdi atstāju mobilo otrajā mājā... Katru brīdi uztraucos un mazliet nervozēju par to, ka varbūt tu zvanīsi un es nebūšu klāt.

    Vakar man izlādējās telefons un visu nakti biju bez sakariem ar tevīm. Sirds bija nemierīga no ta, ka varbūt tieši tad tu man sūtītu īsziņu, ka man jābrauc. Bet nebija. Tikai viena isziņa, ka viss ir super un ka ar tevi viss ir kārtībā.

    Ko īsti nozīmē šī mana tiekšanās pēc tevis?
    Īsa aizraušanās, kā es pats domāju, vai kaut kas vairāk? Lai kas tas būtu, es vēlos tevi savā dzīvē uz visu savu mūžu...Tas ir liels solījums, bet liekas tas ir tas, ko vakar braucot mašīnā izdomāju.
    7:02p
    sūtu ziņu
    Jau n-to reizi paceļu mobilo un atveru mapi, lai nosūtītu tev kādu īsziņu, ka domāju par tevi. Un ne-to reizi nolieku telefonu atpakaļ un izdzēšu draftu...Neliekas, ka būs pareizi. Ka netrāpīšu uz nepariezā cilvēka. Ka būs slikti. Interesanti vai tu jūti, ka domāju par tevi...

    << Previous Day 2008/11/09
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba