sauliitei's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, November 6th, 2008

    Time Event
    6:05p
    sena saruna
    Tu pirms brīža sacīji, ka esi mans projekts un es par to domāju...
    Dzīve kļūst daudz saprotamāka, ja visas norises izdodas kādā veidā saklasificēt. Kaut vai labs/slikts, vai pareizi/nepareizi/nezinu/iespējams pareizi u.c.
    Lietas no tā nekļūst "labas" vai "nepareizas". Lietas turpina palikt kādas tās ir.

    Projekti ir kāds cits veids kurā es skatos uz savu pasauli un plūstošajām dzīves lietām, kas nekad nesākas, nekad nebeidzas vienā brīdī, bet rit savu dzīvi.
    Tā es palīdzu formulēt sev mērķi - ko es gribu sasniegt, kritērijus - vai tas ir noticis, un prioritātes - ko darīt vispirms, un par ko nebēdāties.

    Mīlestība, pienākums, atbildība - tie nav projekti, drīzāk vērtību sistēma. Tās ir statiskas lietas, kas pa lielam nemainās.
    Laulība, bērnu uzaudzināšana, mājas uzcelšana utt - tie ir darbi ar mērķi, kritērijiem, pat termiņiem:) Vieglāk un skaidrāk, ja tos apzina.
    Kāpec tas ir slikti?
    ==
    Tad tu teici: ) "tas nav slikti, vienkarshi gruti pienjemami. plus nedaudz divaini, ja tevi salidzina ar biznesa dariijumu, vai veel shausmiigaak - atrashanaas tev liidzaas ar izmeegjinaajuma braucienu. tas logjiski ir mans subjektiivais viedoklis. p.s.jaa, tu meedz buut tieshaam neglaabjami romantisks. un... tas ir apbriinojami pozitiivi.
    ==
    :)
    6:08p
    ..
    Ar mani tomēr laikam ir ļoti grūti. Tevi ir jāsarga kā acuraugu, jo tu vari mani paciest.

    << Previous Day 2008/11/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba