sauliitei's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, November 1st, 2008

    Time Event
    11:12a
    Mistiskais pasaakums
    Vakar pirms "mistiskā pasākuma" izbeidzās t.s. arī mans telefons. Līdz ar to es visu vakaru, visu nakti biju bez moblajiem sakariem..šodien no paša rīta uz darbu un ar bažīgu sirdi gaidu vai nav isziņas ar vienu burtu...fuu. Viss varbūt kārtībā. Bet varbūttu zvanīji un saprati, ka mani nevar sasniegt un nemaz nerakstīji. Kā lai uzzinu vai ar tevi viss ir kārtībā. Uz mailiem taču tevis arī vairs nav no vakar vakara...
    Vieni kreņķi.

    Starp citu - pasākums nekādā veidā nezamazināja tiekšanos vai domas par tevi. Nekādas jēgas, ja nu vienīgi skaidrāk redzu, ko īsti es gribu.

    Negribas tevi sāpināt. Man liekas, ka es esmu meistars uz otra cilvēka pāri darīšānu un sāpināšānu.
    Kurš man pateiks kā rīkoties, lai tā nenotiktu?
    1:23p
    gaidu zvanu
    No 11 ar bažām gaidu no tevis zvanu vai kādu ziņu.
    Uzrakstīju neitrālu e-pastu. Tu tikpat neitrali atbildēji...ko vēl varu tev pavaicāt. "Kā plānojam šōdienu. Sazvanamies?".....nekā personīga vai ne? Kā citādi es varu tev pavaicāt to, ka gaidu, izmisīgi gaidu, kad tu beidzot piezvanīsi, ar ierasto sveicienu un smaidu.

    Tas būs iemesls tevi atviklt uz pie manis, paņemt vakarā uz teātri un nekur nelaist pēc tam projām. Naf..kaut ko darīt, kas nesagādā prieku, ka ir skaidri zināms ko gribas. Ļoti gribas. Un tas nav sex. Vismaz primāri ne. Nu zvani taču :)! Jeb arī nezvani. Pati zini, ka viss iet uz lielām sāpēm un sirdsēsiem beigās, ja nekas nesanāks. Es vienkārši ļaujos tam, ko gribu. Varbūt nevajag. Nezinu.

    << Previous Day 2008/11/01
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba