19 March 2010 @ 02:28 pm
lights will guide You home.  
es vakar biju piedrukājis pilnu klab.lv rakstāmlaukumu ar dažādām negācijām, kad atnāca mans tēvs, un aizveda mani līdz autoservisam. es aizmirsu to visu publicēt. un tagad, es domāju - cik labi, ka tā. ir taču lietas, kuras paturēt sevī.

šodien skola izpalika, atkal :D bet šodiena viennozīmīgi ir vērtīga, jo es atbrīvojos no sava telefona, atdodot to uz pāris dienām tēvam, un mazliet atpūtināju sevi no pastāvīgās zvanu gūzmas. tad ar Mairi devos satikt Līvu centrā, kas diemžēl beidzās ar to, ka es atskārtu, ka mani tajā kompānijā nemaz nevajag, un tā vietā, lai dzertu apelsīnu sulu ar piejaukumiem Bastejkalnā, es aizgāju uz ārzemju izglītības izstādi, savācos bukletus un pozitīvi cerīgas nākotnes vīzijas. tad apciemoju Jāņa Zemīša piemiņas izstādi Mākslas akadēmijā. mani mūždien ir saistījusi dažāda veida mākslas veidi, bet pēc izstādēm un literārajiem lasījumiem es vienmēr jūtos tik .. piepildīts. un atpūties.

mazliet runājot par vakardienu.
es atcerējos visu to, kas notika pirms laika. visas draudzības, kuras izjuka, visas sāpes un sāpītes, kuras kopīgi pārdzīvojām. visus cilvēkus, kurs esmu ielaidis un izlaidis no savas dzīves.. es atskāršu, ka esmu diezgan viens, pašlaik. bet tas viss ir darījis savu, mainījis mani uz to, kas es esmu tagad ;] un tas nav slikti.
starp citu, drinkmybrainsout.blogspot.com jaunais dizains ir visai jauks :) man patīk. vien tā bilde, kas tur ir malā - pirms pāris nedēļām iespējams, tur iekšā arī ietilptu es. mazliet skumji, bet jau atkal - viss notiek tā, kā vajag. es nenožēloju savu nožēlu, es no tās mācos un gribu mācīties :)

"And on my word
you'll give up your whole life for me
and you'll be reborn,
bigger and stronger
and less alive... "

es eju rakstīt Santai.
 
 
Current Music: Laura Marling - Cross Your Fingers