Lielo pārmaiņu laiks - #25

About #25

Previous Entry #25Feb. 24th, 2023 @ 10:22 am Next Entry
Pēdējais pusgads ir bijis diezgan enerģiju izsmeļošs, tādēļ šis atstāts novārtā, bet tā kā sākot ar vakardienu mazais sāk adaptēties bērnudārzā, man ir mazs enerģijas kripatiņš radies (vismaz dienas pirmajā pusē).

Šodien mazajam 2. diena bērnudārzā. Vakardien divas stundas sēdēju garderobē kamēr mazais skraidīja pa grupiņu un ik pa laikam atdieba pie manis uz garderobi ko parādīt. Nosalu, jo biju rēķinājusies, ka tikai max 30min būs tur jāpasēž (tā bija minēts dārziņa adaptācijas plānā). Šodien sagatavojos atkal uz lielo sēdēšanu, bet mani aizsūtīja mājās un pateica, lai esmu pakaļ pēc 2,5h jebšu 11:30. Pagaidām vismaz izskatās ka mazajam tur patīk. Dārziņš maziņš, privātais, 5min attālumā (pieaugušo kājām) no mājām, kas ir super. Arī M. darbs ir 7min attālumā.
Šis ir tāds lielais un pozitīvais notikums. Viens no galvenajiem iemesliem kāpēc tā priecājos, ka mazajam patīk, jo tas man dos mazu atelpu, vismaz dienas pirmajā pusē. Šobrīd esmu uz izdegšanas robežas. Esmu emocionāli un fiziski izsmelta. Nespēju vairs uz daudz ko adekvāti reaģēt, kas savukārt vēl vairāk mani grauž. Un tad tas tā turpinās uz apli. Ceru, ka šis periods pirms darba gaitu uzsākšanas dos man iespēju savākties un mazliet atgūties.

Joprojām, ka pretīgs mākonis karājas pāri mums mājokļa un kāzu jautājums. Man tā īsti nav spēka šobrīd to uzrunāt, bet drausmīgi grauž tā neziņa.

Vēl esmu nolēmusi sūdzēt tiesā apsaimniekotāju, pašlaik tiek gatavota visa nepieciešamā dokumentācija.

Bet galvenais, ka mazais attīstās labi, ir vesals un šobrīd sasniedzis 14,5kg un 89cm. Jo ir bijušas gan bažas (un pārbaudes) par diabētu, kas pagaidām neizpaužas nekā, un vēl šo to.
Mazais ir cītīgi izaudzējis arī vismaz 16 zobus, iespējams vēl kādu papildus, jo pēdējo nedēļu viņā ir iemiesojies riktīgais čīkstulis un mutē pirkstbāzis arī. Pat košļā speciālās zobu dzīšanas laika mantiņas, ko ar pirmajiem 16 tā īsti nedarīja. Gribētu pārliecināties, bet īsti nelaiž apskatīties. Zobus tīrīt ļauj, bet ne tā smuki apskatīties.
Kas vēl tāds noticis? Runāt vēl nerunā, tikai bēbju valodā, bet var redzēt, ka ļoti daudz saprot, ja ir noskaņojums.
Noteikti ir vēl lietas, bet šobrīd nav laika mēģināt atcerēties. Fiksi jāuztaisa kafija, lai varu paspēt izdzert jo pēc 30min jāiet pakaļ mazajam.
Current Mood: tired
Current Music: Ukrainai veltītais pasākums pa LTV1
Tags:
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba