Lielo pārmaiņu laiks - #24

About #24

Previous Entry #24Sep. 3rd, 2022 @ 10:59 pm Next Entry
Ir pagājuši vairāk kā divi mēneši, kopš pēdējo reizi ko rakstīju bet pa starpai ir notikuši pārāk daudz gan pozitīvi, gan negatīvi notikumi.

Jūlijā applūda mans dzīvoklis, vainīgs apsaimniekotājs, kas nozīmē, ka visdrīzāk bez tiesāšanās neko nedabūšu. Un šis diezgan visus plānus ir samainījis, pārbīdījis, pārgrozījis.

Bet no pozitīvā - tieši pirms mēneša mazais sāka staigāt, no sākuma tā pa dažiem solīšiem, bet šobrīd tā dipina pa mājām (ik pa laikam jau kur nokrīt un aizķeras) it kā to darītu jau nezin cik ilgi. Rāpot praktiski vairs nerāpo. To tagad reti redzēt.
Turpina runāt bēbīšvalodā, bet izskatās ka iemācījies diezgan muki teikt "attā!". Joprojām ar mazā tēti neesam pārliecināti, vai tas ko mēs saklausām kā "tēti" un "mammu", ir arī tas ko viņš saka. :D Bet nu "Pē!" viņam arī ļoti labi sanāk. :D

Lai gan mazajam gadiņš palika 23. augustā, uzaicinājām mazā brālēnu ar vecākiem, neoficiālo krustmāti un manu māsīcu, kura bijusi daudz mazā nozīmīgajos brīžos klāt, uz kūku, šašliku un vienkārši mazu pasēdēšanu koku paēnā parkā. Mazie ķipari izrāpojās/izstaigājās, mēs parunājāmies. Bija jauki un vienkārši. Un pat atcerējāmies fotogrāfiju uztaisīt, kuru ielikt viņa grāmatiņa.

Ā, un paspējām vēl šīs vasaras pirmajā un vienīgajā braucienā ar teltīm aizbraukt. Nebraucām nekur tālu, bet bija tāpat jauki. Pie mežezera. Liekas, ka mazajam teltī no mums visiem 3 vislabāk patika gulēt, kas viennozīmīgi priecē. Tik ilgi no rīta un mierīgi pa nakti viņš vēl nebija gulējis.
Pēc mazā čučēt nolikšanas, ar mazā tēti varējām mazliet zvaigznes un atlikušo no zvaigžņu lietus pavērot. Parasti to sanāk tikai pie mana tēta, uz laukiem aizbraucot, izdarīt.

Pa starpai ir bijis vēl šis un tas gan uz pozitīvās, gan uz negatīvās nots, bet tas lai paliek manām gaistošajām atmiņā.

Ak, jā, un savā viena gada jubilejā mazais dabūja visas pienācīgās potes un es uzzināt viņa svaru/augumu - 13kg 130gr un 82cm. Daktere ir padevusies, un mazo vairs savās tabulās nemēģina ielikt, tik noteica, ka rekordists un attīstoties labi, neredzot nekādas problēmas. :)

Ak, jā, un šodien Lidl nopirkām bēbišmonitoru -rāciju. tuvākajās dienās izmēģināšu. Aizdomīgi saprātīga cena, bet firma labi zināma. Redzēs kā darbosies. :)
Current Mood: calm
Current Music: Detektīvseriāls iekš TV
Tags:
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba