Lielo pārmaiņu laiks - Post a comment

About Post a comment
#20March 18th, 2022 - 10:31 pm
Jau kādu laiku girbēju atskaitīties kā gāja ar lidojumu uz/no Angliju. Kopumā - paklausīju pieredzējušu mammu padomus - kad paceļas/nolaižas jāzīda/jābaro ar pudeli/knupis mutē, un man sakāms viens - it works! tiešām. Vismaz uz manu mazo.
Mazais, protams, nošarmēja stjuartes, apkārt esošās mammas un viņu bērnus, robežkontrolē esošās mammas un arī pārbaudes veicošos onkuļus. Izskatījās, ka viņš visu lidošanu un ar to saistīto pārcieš labāk kā es :D Un par māsas kāzām nerunāsim - tur visus nošarmēja :D
Arī ar gulētiešanām - mazais adaptējās krietni labāk kā mazā tētis :D

Bet Anglijā izpildīju plāna lielāko daļu - iepirku mazajam lielāka izmēra drēbes pa labākām cenām kā šeit (lieki teikt, ka 1 no diviem lielajiem čemodāniem bija mazajam, ar nelielu iespiešanos manā un mazā tēta kopīgajā somā. Nemaz nerunājot par rokas bagāžu :D ), kā arī mazā tētim garkājainajam dabūjām pat divus pārus bikšu, ko šeit laikam būtu gandrīz neiespējami izdarīt :D
Pati gan sev neko nenopirku, jo iedzivojos ārējās auss iekaisumā un manas pašas plānotais iepirkumu saraksts nelikās svarīgs. Par laimi, atgriežoties Latvijā, uzreiz nākamajā dienā tiku pie LOR'a, kura man izrakstīja antibiotikas, kas ir zīdīšanai draudzīgas (mazajam gan caureja tāpās piemetās, kas liek domāt, ka viņam laikam vājā vieta - puncis, jo visas lielākās veselības problēmas ir saistītas tieši ar to).

Arī Latvijas kāzu daļā turpināja šarmēt visus. Kopumā, mums ar mazā tēti ir viens secinājums - dakterus un nepazīstamus cilvēkus (vienlaga pie mums mājās, vai šo cilvēku mājās vai citās vietās) mazais šarmē uz nebēdu (trenējas nākotnei? :D ), un tad mājās izlaiž visus niķīšus :D Tagad arī arvien izteikt sāk parādīties viņa raksturs, vai vismaz apjausma, ka var protestēt, ja nesaņem to ko vēlas.

Un sāk izskatīties arī ka mazais plāno izlaist rāpošanas stadiju un uzreiz ķerties pie staigāšanas, vismaz pēc tā ko esmu lasījusi attiecībā uz to kā izskatās mazuļu pozas, kad viņi plāno sākt staigāt (cik nu vispār vārds "plāno" šeit ir vietā). :) bet to jau mēs redzēsim, jo viens ir tas ko izlasu teorijā, un otrs ir tas, kas būs patiesībā teorijā. Jebkurā gadījumā - nevaru sagaidīt, kad mazais sasniegs nākamo līmeni un es līdz ar viņu. :)
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba