Lielo pārmaiņu laiks - Post a comment

About Post a comment
#18January 15th, 2022 - 07:34 pm
Jjau gandrīz otro nedēļu mazais mokās ar caureju, vai varbūt nu jau caureju, kura pārgājusi purkšķos ar izdalījumiem (tumši zaļas krāsas un gļotām, un divus vakarus pat ar asins, un nevis melnām, stīdziņām vai gļotām), un nebūt nav atpakaļ vecajās sliedēs, bet daktere neizsktās pārāk satraukusies, kaut gan nesaprot kas tam par vainu. Tagad mazais dzer smektu, kura par laimi viņam garšo, un probiotiķi. MAni arī uzlika uz dietās (es kādu 90% vai pat vairāk no tā visa jau tāpat neēdu, bet izmaiņas neredzu, ka mazo tas ietekmētu). Pirmdien jāsazvanās ar mazā dakteri, redzēs ko viņa teiks.
Kaut taisnību sakot, ir jau labāk kā pirms gandrīz divām nedēļām.

No pozitīvās puses - mazais traki grib sēdēt, lai gan vēl tikai 4,5 mēneši, bet nu baigi grib. Ķerās pirkstos un ceļās sēžus.
Mēģinām mazajam arī ieviest režīmu gan diendusām, gan naktsmiegam, bet nu dēļ punča nesanāk, jo viņam pat grūti normāli paēst, kur nu vēl čučēt aiziet, bet nu nepadosimies un noteikti ieviesīsim, lai viņam pašam vieglāk, un mums vieglāk saprast, ja nu kādreiz mazais būs neādā, kas varētu būt par vainu.

Bet tā jau mazais ir omulīgs un priecīgs bērns. :)
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba