Lielo pārmaiņu laiks - Post a comment

About Post a comment
#17January 4th, 2022 - 11:58 am
Kopš mazais iemācījās apvelties uz vēdera nedēļu atpakaļ, visu laiku grib dzīvot uz punča, tikai viņam ātri nogurst kakls galvu turot, bet tas noteikti mainīsies viņam vairāk laika pavadot uz punča.

Ziemassvētkus sagaidījām kopā ar mammas brāļa ģimeni, kopumā diezgan jauki. Tie radiņi, kas pirmo reizi satika mazo bija sajūsmā, ka var viņu beidzot satikt. Bet laikam jaunā vieta + jaunie cilvēki bija pārāk nogurdinājuši mazo, tāpēc pa nakti ļoti trauksmaini gulēja, bet mājās pārbraucot jau viss bija atkal OK. Jaungada sagaidīšana gan nebija tik veiksmīga. Sagaidījām kopā ar mazā brālēnu (pusotru mēnesi vecāks, mazā tēta māsas dēls). No sākuma ļoti satraucās, kad aizbraucām uz viņu dzīvokli un sāka raudāt, kaut abus brālēna vecākus bija vairākreiz saticis. Un tad vēl tas salūts. Ļoti pārbiedēja mazo un pamodināja, bet par laimi izdevās pēc tam iemidzināt, bet joprojām tāds nemierīgs paliek ap gulētiešanas laiku. :(
Jau tā biju diezgan pret salūtu, tagad vēl vairāk. Vismaz visiem tiem kas turpinās līdz diviem rītā. -_-

Bet tagad man laikam būs jauna "raize"- pamperu daudzums. Mazais sācis pa mini porcijām, pēc gandrīz katras ēdienreizes piekakāk pamperu. Tik mini porcija, ka žēl pamperu mest laukā, bet sirds neļauj atstāt tādu pamperu pie mazā dupša apzināti. :D
Bet nu labāk šādas raizes, nekā veselības problēmas. :)

Un mazā daktere teica, ka varbūt 5 mēnešu vizītes laikā izskatīsim piebarojuma (dārzeņu biezeniīši) uzsākšanu, ko mazliet gaidu. :)
Ak, jā, un pa mēnesi mazais pieņēmies par aptuveni 600 gramiem (tagad sver 9kg 170 grami) un izstiepies par 3cm (tagad 70 cm, sākumā gan dakteres māsiņa šaubījās un teica, ka varētu būt 71 cm).
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba