Lielo pārmaiņu laiks - Post a comment

About Post a comment
#15December 9th, 2021 - 11:13 pm
Pagājušajā otrdienā bijām pie dakteres uz ikmēneša svēršanos/mērīšanos - mazais pieņēmies par 1kg un izstiepies par 4cm. Manuprāt labs rādītājs (ne priekš drēbēm gan, tās ceļo uz "mazo drēbju kasti", kura ir gandrīz pilna :D ), un pat daktere likās gana apmierināta. Protams, joprojām, ārpus viņas tabulām. Šomēnes, pašās Decembra beigās mazajam plānojas otrās potes. Ceru, ka ies tikpat veiksmīgi kā ar pirmajām. :)

Sāku justies pamazām kā slikta māte, jo ļauju skatīties TV, kad tas ir ieslēgts, bet nav jau īsti izvēles - dzīvoklis ir tik maziņš, ka mums nav vēl vienas istabas, kur noslēpties no TV, ja gribu ko darīt (pēdējā laikā esmu atsākusi adīt, un nemaz nerunājot par mājas darbiem; jau paspēju mazajam zeķes noadīt un tagad plānoju šalli) un viņš tāpat nedabīgos lenķos izlieksies, lai ieraudzītu no kurienes tā skaņa nāk. Bet vismaz viņš pārāk neaizraujas ar TV, ja vien tur nav politikas debates, tad gan ilgi un mierīgi skatās. :D

Izgatavojām arī viņa pirmo pasi - bilde bezgala smieklīga (riktīga pārsteiguma izteiksme bildē), bet nu domāju, ka tieši tāpat viņš arī skatīsies uz robežsargiem, kad būs laiks pasi izmantot. :D

Ar pašas pienu ir labāk, bet tāpat joprojām kā pa kalniem un lejām, un nepalīdz arī tas, ka pēdējā laikā ir baigais nogurums piezadzies, bet nu gan jau tikšu arī tam pāri.

Nedēļas nogalē dosimies pirkt Ziemassvētku rotājumus, jo mazā tētis paziņoja, ka mums šogad noteikti vajag egli uz viņa pirmajiem Ziemassvētkiem (man tāda nebija bijusi kopš izvācos no vecāku mājas vairāk kā 10 gadus atpakaļ). Iekšā tāda maza satraukuma sajūta. :)

Noteikti vēl ko varētu piebilst, bet šovakar jau miegs tā diezgan pamatīgi lauž mani nost. :)
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba