Lielo pārmaiņu laiks - Post a comment

About Post a comment
#12October 29th, 2021 - 11:38 pm
Īsumā par šo nedēļu:
*Mazais savas pirmās potes pārcieta godam - piebļāva pilnu potēšanas kabinetu, bet kā izgājām laukā jau vairs bija tikai uzmetis lūpiņu un ieķēries manā jakā ar asarainām acīm. Temperatūru tā arī nesagaidījām, kā daktere bija pareģojusi, par ko, protams, prieks. Iepirktās zāles noderēs citai reizei, un sirdi/prātu mierinās, ka mājās zāles jau ir. :)
*Līdz vakardienai, niķītis pēc niķīša turpinājās, bet pieļauju, ka man mazliet vairāk jāpaseko viņa dienas režīmam, jo man šķiet, ka pēdējā laikā tas ir mazliet nestabilāks, kā bija pirms nedēļas un gan jau tas viņam visu ir nojaucis, un tāpēc niķojas. Šodien atkal notika brīnums, un aizgāja čučēt ar pirmo piegājienu liekot gultiņā.
*Pužļu paklājiņš kavējas, neesot noliktavā manis pasūtītais, tagad gatavo alternatīvas. Ļoti žēl, jo biju cerējusi, ka jaunnedēļ varēšu ar viņu uz tiem vairāk padarboties, jo var redzēt, ka viņš grib velties un kustēties (rāpot prom uz muguras :D un arī citādi), bet uz gultas to nevar, jo daudz par mīkstu, un mājās nav īsti tādu segu vai citu lietu ko forši paklāt ilgākam laikam. :( Nu jācer, ka tik un tā būs nākamnedēļ.
*Internetā pasūtīju kombinezonu, atnāca divi. Protams, nav nekāds biezais. Tikai tādam kā šodienas laiks piemērots, diži aukstākam nē (protams, opcija pavilkt biezākas drēbītes paliek, jo gana liels). Bet tāpat sarunājām, ka bonusiņš tiks mazā brālēnam. ^^
*Ak, jā, un pa mēnesi mazais pieņēmies tikai par 1 kg un pastiepies par 2cm, tātad 7,5kg un 63cm. Daktere joprojām nav līdz galam apmierināta, jo ārpus viņas tabulām esam, bet es iekšēji jūtos lepna, ka ar mazā apetīti un aktivitātes daudzumu pieņēmies tikai par 1 kg, nevis 2kg kā tas bija iepriekšējā mēnesi. Bet nu gan jau kādreiz iekļausimies dakteres tabulās. :) Galvenais, ka mazais priecīgs un veselīgs. ^^

Barošana ar krūti joprojām iet kā pa kalniem un lejām - ir dienas, kad liekas, ka esam uz pareizā ceļa un varēs kaut kad atteikties no maisījumiem, un ir dienas, kad liekas, ka varbūt es tikai sevi un mazo moku. Bet nu kopumā jau tomēr man šķiet, ka iet uz labo pusi un tomēr tā pieniņa, kaut par 5ml, bet ir vairāk. Un pat ja nepienāks brīdis, kad varētu atteikties, galvenais, lai rezultātā mazais vesals. Ar apkārtējo komentāriem (galvenokārt no vecomēm un citiem "labo padomu, kuri "nez kāpēc" sastreso jaunos vecākus" cilvēkiem ), gan jau tikšu galā. Neesmu gluži uz mutes kritusi, un lai arī tomēr esmu meitene no laukiem, man jau sen tas biklums kaut kur bikli ir ierāvies stūrīti. :)
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba