Lielo pārmaiņu laiks - Post a comment

About Post a comment
#10October 12th, 2021 - 10:26 pm
Šodien aizbraucām uz svara dinamiku. Mazajam pie svara klāt +/- 600 grami (tas pa divām nedēļām), daktere bija apmierināta. Teica, ka cer, ka pa nākamajām divām nedēļām redzēs tādu pašu pieaugumu. Tad gan arī mazo izmērīs un sapotēs pirmās potes. Teikšu godīgi, bija atvieglojums, ka šoreiz daktere apmierināta.

Atcerējos arī pajautāt kādēļ 2kg tikai ar mātes pienu ir OK, bet jaukti/tikai ar maisījumu nav ok. Viss ir vienkārši - nepārstrādājas tik raiti kā mātes piens, tādēļ lieka (un nevajadzīga) slodze citiem orgāniem (nierēm, aknām), var slikti no zarnu trakta iziet un, ja kaut kur ne tā iziet, var veidoties alerģijas, kuras tā neveidotos.
Un īstenībā arī mātes pienu neesot labi dot cik uziet, jo ja par daudz bēbīši spiesti atgrūst un aizcietējumi rasties, kā arī, protams, liekais svars, bet nu tā kā tas daudz labāk pārstrādājas, tad ārsti uz to pieverot acis, ja barojot tikai ar pieniņu.
[ceru, ka neko nesaputroju tagad šo rakstot..]

Vēl viena pozitīvs atklājums - zīdaiņu guļammaisi. Varu nevilkt bikses un zeķes (kājiņas siltas tāpat), vai visu pilno kombinezonu, kas nozīmē ka mans mazais ekshibicionists ir laimīgāks, jo daudz brīvības (un plikumu) kājiņām. Un laimīgs mazais, laimīga es. :D
Tikai jāsaprot, kā panākt, lai plaukstas nepalieku visu laiku aukstas. Papildus jaciņa augšdaļā nelīdz, sedziņa muguras daļā viņa bauncerī arī nelīdz. Cimdus mājās arī gluži negribās vilkt...
Bet nu vismaz kopumā neizskatās, ka viņš būtu nosalis.
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba