Lielo pārmaiņu laiks - #9

About #9

Previous Entry #9Oct. 9th, 2021 @ 07:35 pm Next Entry
Pagājušās nedēļas nogalē aizbraucām uz maniem laukiem, pie mazā vectētiņa (mana tēta) un vecvecmāmiņas (mana vecmāmiņa). Gāja tieši tik nomierinoši cik es cerēju. Diemžēl satiekot vecvecmāmiņu mazajam bija uznākusi niķīgā diena un nebija ne uz pusi tik smaidīgs kā bildēs bija rādīts, bet tas jau tāpat nemazināja satikšanās prieku. :)
Izrādās, ka arī visi 4 (augumā diezgan mazās) vecmāmiņas bērni bija lieli dzimstot. Visi esot bijuši 4+kg. Attiecīgi, tiku draudzīgi pabrīdināta, ka nebūšot viegli (šoreiz fiziskais aspekts tika domāts :D) lielu puiku audzināt. :) Protams, pastāstīja arī vēl šādus tādus atgadījumus no savas pieredzes (izrādās, ka viena no manām tantēm tika sajaukta ar citu meitenīti pēc piedzimšanas, un to atklāja tikai gandrīz nedēļu vēlāk, pirms izrakstīšanas, kad galvenais bērnu ārsts slimnīcā veicis izrakstāmo jaundzimušo apskati. Nu gandrīz kā filmā. Labi, ka beigas laimīgas :) ) un šādus tādus padomus deva. :)

Atgriežoties tagadnē - nespēju saprast, vai mazajam veidojas jauns gulēšanas režīms, jo pēdējās naktis noguļu aptuveni 4h pirms pirmo reizi pieceļas un tad ceļas ik pa 2h, kas, protams, man ir īsta svētība (kaut pati mazliet tramīgi guļu, jo neierasti), bet negribās arī tā ļoti sacerēties, jo ja nu šis ir tieši tas oats gadījums, kā kad cēlās 3 naktis ik pa stundai? Ceru, gan ka šādi viņš vienkārši mēģina pāriet uz ilgākām gulēšanas stundām.
Varbūt tas pavisam vienkārši saistīts ar to, ka viņš negrib pa dienu čučēt un grib ar mums lielajiem vienā istabā būt?
Bet nu jebkurā gadījumā, kad no rīta kārtīgi ceļamies, tad mazais ir viens priecīgs un omulīgs bēbītis, kas, manuprāt, arī ir galvenais.

Mazliet arī uztraukums par otrdienu, jo tad jāiet pie mazā ĢĀ uz svara dinamiku. Ceru, ka atkal nebūs jāklausās, ka esmu pārbarojusi un vēl dažas citas ne pārāk pozitīvas lietas. Bet nu tas lai paliek otrdienai...
Current Mood: calm
Current Music: "Panorāma"
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba