sapņojam


10. Jūlijs 2007

Akal sapnji @ 18:10

[info]panacea:

(Ja jums apniik, ka es te izveershos, tad droshi sakiet un es aizveershos).

Lai nu kaa, man ir uznaacis kaarteejais iknakts ~5 sapnju/naktii maratoons. Iisumaa pastaastiishu forshaakos.

Pagaashnakt sapnjoju, ka ir [kaarteejo reizi] iestaajusies apokalipse. Darbiiba risinaajaas modificeetos Limbazhos un apokalipse izpaudaas taa, ka bija shausmiigi kanalizaacijas pluudi. Es ar famiiliju dziivoju bishi nomalee, taapeec liidz mums tie izkaarniijumi tikai pashaas beigaas atnaaca. Bet es biju izdomaajusi iziet pastaigaaties un, lai arii man kaajaas bija gumijnieki, es grimu nenormaali dzilji tajaas dubljveidiigajaas kakaas. Un tad naaca pretii trolejbuss un tad tur uzvilniija milziigs kaku daudzums, taa ka mani gandriiz nosliicinaaja, bet es tomeer tiku liidz maajaam. Interesanti, ka lai arii taas bija kakas, vinjas bija ljoti gaishi zaljas un nesmirdeeja. Un sapnja beigaas, tad kad es jau biju aizkljuvusi liidz maajaam un mees bijaam noblokjeejusi vaartus pret kakaam, uznaaca viesuljveetra, kas aiznesa projaam vienu manas maates kurpi.

Shonakt toties sapnjoju, ka ir ziema un milzu laukaa ganaas aitas. Nezinu kaadaa jeegaa man bija jaanokjer sargsunji, kas taas aitas gana. Bet tur bija ne tikai sargsunji, bet arii miniatuuri sarg-aligaatoorinji. Tiem sarg-aligaatorinjiem man vaidzeeja nonjemt kaklasiksninjas, taa lai paliek tikai viena. Es vinjus nokjeeru un iznesu aaraa no aploka. Aaraa no aploka nez kaa peekshnji noziimeeja iekshaa mana vecajaa dziivoklii, kur uz griidas bija matrachi. Es nonjeemu aligaatoriem kaklasiksnas, bet vinji man izspruka no rokaam. Un tad man vinji bija shausmiigi aatri jaanokjer un jaaizlaizh aaraa aplokaa, savaadaak vinji nosaltu (te ierunaajaas mans veselais sapraats, ka nevar taksh taa buut, ka istabaa ir aukstaaks kaa ziemaa un sniegaa, bet atbildi nerada :D). Mekleejot aligaatoorus atradu visaadas chuuskas (viena, vislielaakaa bija beigta), bet ar aligaatorinjiem nevedaas. Neaceros kaa beidzaas sapnis.

Tad veel kruta shonakt bija, kad sapnjoju, ka ir jaunais gads. Biju no saakuma vienaa festivaalaa, bet tad ap pl. 17:00 gaaju prom. Pie izejas redzeeju vienu cilveeku maskaa, kas izskatiijaas kaa [info]burunduks , bet tomeer nebija. Tad gaaju taalaak, man piebiedrojaas [info]malformation un mees gaajaam uz Notre Dame katedraali. Bija palicis tumshs, bet debesiis meeness vietaa spiideeja saule, ap kuru bija taads naaviigi smuks pukju raksts no stariem tumshajaas debesiis izvedojies. [info]malformation teica ka saules stari ejot caur Notre Dame un atstarojoties debesiis izveido to rakstu. Es teicu, ka jaabuut galiigi debiilam, lai kko tik stulbu izdomaatu (:D). Tad mees iegaajaam katedraalee, kur no saakuma bija baigi garlaiciigi, bet tad atnaaca Dzelzs Vilks, saakaam sist klachu, bet tas nozvaniija modinaataajs un es pamodos.

 

Comments