(no subject)
Oct. 31st, 2018 | 11:27 pm
No:: starro
Man bija liellopa buljons. Gan jau ka der arī no saknēm.
Banāns cepjot pašķīst un labi karamelizējas ar saldajiem sīpoliem. Garšu un aromātu dod. Un arī uzturvērtība, šķiedrvielas, ciete. Banāns ir ēdiens atšķirībā no sēnēm, kas ir tikai garšviela.
Te ir sīpolu marmelāde no medus, cukura un etiķa, iet kopā labi ar gaļām, asinsdesām, arī pie rīsiem http://www.delfi.lv/tasty/receptes/sark ano-sipolu-marmelade.d?id=47765161
Manuprāt banāns aizstāj gan cukuru, gan etiķi.
Banāns cepjot pašķīst un labi karamelizējas ar saldajiem sīpoliem. Garšu un aromātu dod. Un arī uzturvērtība, šķiedrvielas, ciete. Banāns ir ēdiens atšķirībā no sēnēm, kas ir tikai garšviela.
Te ir sīpolu marmelāde no medus, cukura un etiķa, iet kopā labi ar gaļām, asinsdesām, arī pie rīsiem http://www.delfi.lv/tasty/receptes/sark
Manuprāt banāns aizstāj gan cukuru, gan etiķi.