starro

(no subject)

Oct. 31st, 2018 | 11:27 pm
No:: starro

Man bija liellopa buljons. Gan jau ka der arī no saknēm.
Banāns cepjot pašķīst un labi karamelizējas ar saldajiem sīpoliem. Garšu un aromātu dod. Un arī uzturvērtība, šķiedrvielas, ciete. Banāns ir ēdiens atšķirībā no sēnēm, kas ir tikai garšviela.
Te ir sīpolu marmelāde no medus, cukura un etiķa, iet kopā labi ar gaļām, asinsdesām, arī pie rīsiem http://www.delfi.lv/tasty/receptes/sarkano-sipolu-marmelade.d?id=47765161
Manuprāt banāns aizstāj gan cukuru, gan etiķi.

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.