(no subject)
Oct. 29th, 2018 | 11:54 pm
No:: starro
Šodien un rīt:
Nomērcē divas saujas lēcu. Vāra daudz pasāļā ūdenī. Sviestā sacep saldo sīpolu ar banāna ripām un ķiplokdaivu kapātu, sakaisa ar maltu muskatriekstu, kreicnaglu, kardamonu, ingveru, tuč kanēļa. Pievieno kabača gabaliņus mizotus, iemaisa kamēr taukums sasūcies. Uzber trīs saujas rīsu, iemaisa lai viss taukais mitrums sasūcies. Liek mazu sauju tumšo rozīņu, čili piparu, dažas fenheļa sēkliņas, sakaisa ar sumaku un sauso sacivi. Aplej ar buljonu, vāra neganti kamēr drīz sauss. Sakaisa pa virsu ar svaigu svaigi kapātu pētersīli. Sutina zem vāka knapi - tik lai kabacis garo laukā, da rīsus briedina. Tad iztur zem dvieļa bez sildīšanas kamēr viss savilcies. Smaržo labi, garšo tāpat
Nomērcē divas saujas lēcu. Vāra daudz pasāļā ūdenī. Sviestā sacep saldo sīpolu ar banāna ripām un ķiplokdaivu kapātu, sakaisa ar maltu muskatriekstu, kreicnaglu, kardamonu, ingveru, tuč kanēļa. Pievieno kabača gabaliņus mizotus, iemaisa kamēr taukums sasūcies. Uzber trīs saujas rīsu, iemaisa lai viss taukais mitrums sasūcies. Liek mazu sauju tumšo rozīņu, čili piparu, dažas fenheļa sēkliņas, sakaisa ar sumaku un sauso sacivi. Aplej ar buljonu, vāra neganti kamēr drīz sauss. Sakaisa pa virsu ar svaigu svaigi kapātu pētersīli. Sutina zem vāka knapi - tik lai kabacis garo laukā, da rīsus briedina. Tad iztur zem dvieļa bez sildīšanas kamēr viss savilcies. Smaržo labi, garšo tāpat