rausitis [userpic]

middle s e.x.

May 27th, 2005 (09:44 am)

Vakar pa telluku noskatijos dokumentalo filmu par dzimumiem. Diezgan shokejoshi skaitlji - izradas, ka videji uz katriem 100 cilvekiem ir 1 ipatnis, kuram nevar noteikt dzimumu - virietis vai sieviete. Skumji, jo musdienu sabiedriba pret tadiem ir nezheliiga. Cilveki baidoties zaudet savu identitati klust aresivi pret "citadajiem". Kapec ta? Kapec mums tik loti gribas redzet visu vai nu melnu vai baltu? labs vai slikts, pa kreisi vai labi....

tagad es par to mazliet padomahsu.

Comments

Posted by: Tamias Striatus ([info]burunduks)
Posted at: May 27th, 2005, 03:06 pm

Manuprāt, dāmām arī par to būtu jāuzņemas zināma atbildība, jo bērna primārās dzimumpazīmes veidojas emrionālās attīstības pašā sākumā, un tas, cik netraucēti šī attīstība var notikt, vislielākajā mērā ir atkarīgs no tā, ko jaunā māmiņa šajā laikā dara.
Ir visādas negribētas grūtniecības, smēķējošas un sazin kādas vēl grūtnieces - un tad arī dzimst bērni ar slimībām, neattīstītu kādu orgānu sistēmu u.tml.

Posted by: rausitis ([info]samsara)
Posted at: May 31st, 2005, 02:30 pm

iespejams, un tomer man nedod mieru shis jautajums - homoseksualisms (un visi parejie ismi) ir novirza no normas, slimiba vei ta ir mates dabas griba, tads nu tu esi..

2 Read Comments reply