Oktobris 21., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:25
Rīts iesācies jau ar kārtīgu dusmu. Nosūtīju savu telefonu uz garantijas remontu divas nedēļas atpakaļ, šodien saņēmu. Biju jau salasījusies forumos, ka šitā notiek, bet vēl naivi cerēju, ka varbūt paveiksies. Atsūtīja man atpakaļ pavisam citu telefonu - es esmu viens no tiem pain in the ass cilvēkiem, kas ļoti labi pamana sīkumus - es zinu katru sava telefona milimetru, švīku vai kur tas ir bijis mazliet apdauzīts. Un, protams, nestrādā. Nepieņem SIM karti. Un pavadzīmē rakstīts Xperia O2, kas nebūt nav mans operators - mans telefons nav piesaistīts nevienam operatoram. Piezvanīju, cenšoties savaldīt dusmas un atcerēties, ka ne jau tā persona, kas atbild uz zvaniem, ir atsūtījusi man šito nestrādājošo parikti. Tagad esot jāsūta atpakaļ un atkal būs jāgaida laikam divas nedēļas.
Šitās klientu appišanas tā tracina, ja vismaz godīgi pateiktu, ka mēs nevaram tavu telefonu salabot, sūtīsim tev citu, nu tā godīgi, viss būtu ok. Bet kāpēc jāmelo un vēl pat pa telefonu dievojas, ka, nē, tas ir tieši tavs. Šodien ļoti sit dusmu visas pasaules netaisnības.

Par studiju kredītu vispār neizteikšos - vakar saņēmu rēķinu par 4500 mārciņām, kurš joprojām ir tikai un vienīgi mana atbildība, jo sasodītais Student Finance nespēj neko nokārtot vairāk kā 4 mēnešus.

(piebilst)

master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba