Jūlijs 27., 2016


[info]samantta10:40
Ziņas lasu faktu dēļ, lai uzzinātu, kas noticis, bet nekad nelasu ziņās izteiktos viedokļus, jo nekad nejūtos, ka tā ir kaut kāda viena vienīgā patiesība.
Īpaši pēdējā laikā liekas, ka ziņas/valdības mēģina visus pārliecināt, ka liela daļa atgadījumu nav saistīti ar musulmaņiem/ISIS (visticamāk lai neceltu paniku un naidu vēl vairāk kā ir šobrīd). Tajā pašā laikā bieži ir sajūta, ka ISIS lec katrai iespējai virsū, ka tikai paziņot, ka tas ir viņu padarītais (neticu, ka pilnīgi katrs gadījums, kur viņi stāsta, ka viņi ir to paveikuši, tiešām tā ir).
Bieži domāju par viņu gala mērķiem un tieši ko viņi cenšas panākt, mēģinu lasīt, bet man daudz zināšanu par islamu un Tuvo Austrumu vēsturi. Ceru, ka atradīsies laiks tajā nedaudz iedziļināties, jo man ir interesanti.
Šobrīd domāju, ka viņi (ISIS) paši speciāli kurina to naidu starp Rietumiem un musulmaņiem, jo tieši šī naida dēļ daudzi miermīlīgāki musulmaņi, kuri savādāk būtu palikuši neitrāli, būs spiesti griezties 'uz mājām' un nostāties ISIS pusē.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba