Maijs 26., 2016


[info]samantta21:57
Man tāds nervu kamols šodien, ka turies.
Jau kādu mēnesi atpakaļ ar Keriju pa jokiem, ne pa jokiem izlēmām, ka veidosim biznesa sieviešu networking group, kas koncentrēsies vairāk uz attiecību/atbalsta/draudzību veidošanu starp dažādu biznesu pārstāvēm un vīna dzeršanu katra mēneša pēdējā piektdienā, nekā uz cenšanos 'pārdot' savu biznesu citiem un mākslīgām sarunām atkal tikai par un ap biznesu.
Joki, ne joki, bet viss notiek, saorganizējām telpas (pilsētas labāko kokteiļ-bāru), ēdienu, prosecco, ir 25 dalībnieces, viss notiek, bet rīt pēcpusdienā man jāstājas pretī visām šīm biznesa dāmām un jārunā. Jārunā par to kāpēc mēs izveidojām visu šo pasākumu un ko no tā vēlamies iegūt. Viss jau būtu labi, tikai man ir šausmīgi bail no publiskas runāšanas. Pat varbūt ne tieši no publiskas runāšanas, bet reizēm (tapēc, ka angliski), man sapinās vārdi, es pasaku ko stulbu vai vienkārši aizmirstu kas ir jāsaka. Un man jāatcerās, ka tomēr tur būs ne tikai visādas pļēgurienes kā es, bet arī izglītotas, inteliģentas, savu biznesu uzsākušas sievietes, kas kaut ko gaidīs no visa tā pasākuma.
Sēžu, lakoju nagus, melnā kleitiņa jau sagatavota, bet iekšā viss raustās. Un draudziņa arī mājās nav morālam atbalstam - viņš ir prom Īrijā līdz Jūnija vidum. Meh.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba