Oktobris 20., 2014


[info]samantta18:12
Vēlos padalīties ar pēdējā laikā prieciņiem.

1. Matu atpiņķerētājs no ProStylista:

Es vēl joprojām neesmu sapratusi kā kaut kāda parasta plastmasas suka var darīt tādus brīnumus, bet, goda vārds, esmu pamājusi ardievas sapinkātiem matiem un ķemmēšanas problēmām. Man ir ļoti smalki mati, kuriem pēc katras mazgāšanās patīk velties dredos, pakulās un visādos citādos neglītos ērmos, lai cik kondicioniera nebūtu lietots. Matus mazgāju ik pārdienas, tāpēc katrā mazgāšanas rītā man bija jāceļas agrāk, jo vajadzēja pusstundu lai izķemmētu visas pinkas, vienlaicīgi raudot par matu čupu, kas tik izrauta šajā procesā.
Tagad matu ķemmēšana aizņem vien pāris minūtes - izbraucu ar retu zobu ķemmi lai atdalītu lielākos mezglus, pāris reizes ar manu brīnumķemmi un mati ir taisni, gludi un bez nekādiem mudžekļiem.

2. Ūdens filtrs no BRITA.

Pēc ilgas čīkstēšanas no Marijas puses, nedēļu atpakaļ iegādājāmies BRITA ūdens filtru - precīzāk, karafi ar filtru. Es nevarēju saprast ko viņa tur ņemas, jo pati visu laiku dzēru ūdeni no krāna, kaut gan ko te melot, dzēru, ja atcerējos, jo man ūdeni dzert riebjas. Marija paziņoja, ka viņa krāna ūdeni nedzeršot, bet lielās pudeles no veikala nevienam staipīt negribās, tāpēc beidzot spērām soli mirdzošas sejas virzienā un iegādājāmies BRITU. Biju skeptiska, jo ūdens taču ir ūdens, bet, goda vārds, ūdens patiešām var garšot labi un tā dzeršana var būt baudāms process! Tagad man vienmēr ir līdzi sava 0.75l pudele ar filtrētu ūdeni no mājām un es pat nemanu kā roka stiepjas pēc kārtējā malka. Plusā, daļa no visādām nejaukām piedevām ir izfiltrēta. Gribu redzēt vai būs kādas izmaiņas manā pašsajūtā pēc kādiem pāris mēnešiem - šobrīd tikai daudz skraidu uz tualeti.

Vairāk vērības cienīgu prieciņu nav, nāk ziema, viss ir drūms un pelēks, un daudz darba.


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba