Aprīlis 9., 2013


[info]samantta21:53
Man liekas, ka tas ir kā tāds skalojamais, kas attīra no visādu produktu paliekām. Bet es zinu, ka ābolu etiķi sajaukumā ar ūdeni vienkārši lieto kā skalojamo pēc mazgāšanas, pati esmu darijusi. Mati no tās skābes (bet jābūt piesardzīgai, ka nav par daudz, es vienmēr ar pirksta galu pagaršoju to ūdeni) paliek mīkstāki un spīdīgāki.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba