Janvāris 28., 2013


[info]samantta22:51
Nu tur deva tādu mazu jocīgu dakšiņu un tad visi meta savus cukura gabalus absintā un ar to dakšu tā sirdīgi spaida to cukurgraudu kamēr izšķīst :) Redz, es līdz šim tikai liku uz tējkarotes un dedzināju, tad metu absintā un dzēru. Nemaz nezinu kas un kā ir pareizi, ja godīgi. Mani pārāk ātri absints padara nelietojamu, lai es aizrautos :D

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba