Oktobris 10., 2010
samantta | 13:57
Tiko TIK garšīgi paēdu, ka gribēju jums visiem paziņot - mūsdienās nevienam NAV attaisnojuma teikt, ka nemāk gatavot ēst! Ja mēs paskatītos uz mani, vēl kādus pāris mēnešus atpakaļ, es gatavošanā biju pilnīga nulle un visiem cītīgi teicu, ka gatavošanas gēni izlaiž vienu paaudzi - respektīvi mana mamma ir vienkārši fantastiska virtuvē, bet manas vecmammas brūvējumiem labāk iet ar līkumu, un es domāju, ka esmu tikpat norakstāms variants kā mana vecmamma. Bet viss mainījās kad sāku dzīvot ar Zani. Pirmajās nedēļās, gremojot savas nelaimīgās sviestmaizes, ar lielu apbrīnu skatījos kā viņa pēc darba taisa plovus, vāra zupas un sautējumus. Biju gatava klanīties viņas priekšā, kamēr viņa man apskaidroja, ka arī viņa neesot nekāda pavāre, bet vienkārši meklējot receptes internetā un tad mēģinot. Un man beidzot pieleca, ka nav jāpiedzimst ar nez kādiem gatavošanas gēniem (protams ja tā ir, tas ir skaisti, jo es, piemēram, visu mūžu būšu burta kalps un sēdēšu pie receptēm, jo man nav dabiskas izjūtas kādas garšas komplimentē viena otru utml., varbūt tas nāks ar laiku un pieredzi), un arī cilvēks parastais no procesa var gūt prieku un labus galarezultātus. Tā nu es sāku pētīt interneta recpešu portālus un mācīties pamatu pamatus. Un atklāju, ka man PATĪK GATAVOT! Un tagad es rakstu savu personīgo pavārgrāmatu - visas receptes, kuras man ir izdevušās un atzītas par garšīgām esam, tiek pierakstītas for future reference. Un pašai prieks un mute smaida! :)
Šeit varen labas receptes, izklāstītas vieglā un komiskā garā ar daudz, daudz fotoattēliem.
|
Reply
|
|
|
|
Sviesta Ciba |