Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 13., 2010


[info]salty18:42 - kā garšīgi nerakstīt maģistra darbu
nupat jau sāk aptrūkties tēmu, par ko fantazēt, lai nerakstītu maģistru. Pirmo dienas pusi nomīcījos ar vecajām fantāzijām un jaunākajām seriālu sērijām, ik pa laikam uzmetot žēlu skatienu grāmatām u.c. materiāliem, kas būtu jālasa. apnika. devos pavazāties pa veicīšiem, slēdzu kontu Krājbankā, lai vismaz kaut kas lietderīgs būtu paveikts, un tālāk devos iekarot rimčiku. kaut kā salasījās šādi tādi produktiņi manā groziņā :) tad nu dienas otro daļu varēju veiksmīgi pavadīt kā virtuves karaliene. tapa dikti garšīgas, bet bezgala treknas lietas:
1) kartupeļu/sīpolu/baklažānu sacepums saldajā krējumā ar siera cepurīti
2) baklažānu rimbulīši ar tām pašām siera cepurītēm (baklažāna ripas + sāls/pipari apbrūnina pannā, uzliek pa virsu tomāta šķēli un tam pa virsu rīvēta siera/majonēzes/garšvielu maisījumu un iekšā krāsnī uz 5-10 min.)
3) folijā ceptas vistu kājiņas majonēzes/garšvielu marinādē
4) biezpiena/melleņu pīrāgs
attiecīgi - rīt no rīta toč būs jāskrien 2x ilgāk nekā parasti, un tāpat visas tās kalorijas nenodedzināsies, bet man po.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba