Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 6., 2018


[info]salty00:09 - Kurš netīra kumodi, nedzer šampanieti!
Šodien nedaudz parevidēju vienu savu kumodi. 5 nelielas atvilktnes - visu izkrāmēju, iztīrīju. Nopriecājos, ka ļoti parocīgi ar jauno rokas putekļusūcēju varēju visus putekļus un gružus no iekšpuses izsūkt. Kaut kā iepriekš nebiju aizdomājusies tās iekšas ar putekļu sūcēju tīrīt un vienmēr škrobējos, ka tos gružus nevar normāli izslaucīt. Kumode no koka, iekšpuse atvilktnēm neapstrādāta, tāda raupja, vienmēr ar lupatiņu slaukot tie gruži tur ķērās atskabargās... Bet tagad viss super!

Visāda dīvaina "random" draza atradās. Nu, piemēram, trauciņš ar rezerves pogām, kur katra poga savā plastmasas mini-maisiņā, kastīte ar diegiem (pogas bez maisiņiem un diegus smuki sakārtoju jaunajā šujamlietu kastē - oriģināli tā laikam skaitās kaut kāda makšķernieku kaste ar daudziem nodalījumiem - liekas ērta), vecs pretodu līdzeklis, sen jau aizmirsti auskari, visādi papīri utt. Atvilktnēm blakus plauktiņā atradās arī kaste ar dažādām pildspalvām un flomīšiem - tos izrevidēju un kādi +/- 40 rakstāmie lidoja maisā. Gala rezumē - apmēram maiss ar drazu savācās. Bet vislabākais senaizmirstais atradums izrādījās plaukta dziļākajā stūrī noslēpts Rīgas Klasiskais šampanietis. Tas, kurš izturēts pudelēs, nevis lielajās mucās. Bruts. 2010. Skapī pie mums stāvējis 4 gadus un piedzīvojis vienu pārvākšanos. Diezgan spilgti atceros, jo tā bija dāvana Ziemassvētkos, bet nesen bijām uzzinājuši, ka gaidām savu pirmdzimto, tādēļ tā arī toreiz neizdzērām. Tagad, 4 gadus un 2 bērnus vēlāk, šķiet, ka rīt būs īstā diena (maza vārda dienas ballīte), lai no šīs pudeles ar cieņu atbrīvotos :)

Ak jā, un izstāstīju vīra kungam par savu 52 maisu plānu. Tas tak esot baigi daudz! Pēc tam padomāja un vien noteica, ka noliktavas mantas jau mēs vispār neizmantojam, un vēl jau pagrabs arī esot... Būs ok. Tie 52 maisi jau nav pašmērķis, bet veids, kā visa gada garumā motivēt sevi pārskatīt mums piederošo iedzīvi un atbrīvoties no liekā.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba