Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 25., 2015


[info]salty16:14
Uff, baigais nogurums uznāca. (Gulēt jau arī tik kādas nepilnas 6 stundas šonakt pagulēju, un tās pašas, šķiet, ar kkādiem celšanas momentiem) No rīta ar kājām gājām uz Orff - stunda 20 min. salīdzinoši veiklā solī. Atpakaļ gan braucām ar busu - E pirmais tāds izbrauciens, un attiecīgi man pirmo reizi ar ratiem sabiedriskajā piedzīvojums. I neko, viss čiki, tikām ar ratiem gan iekšā, gan ārā, E blisinājās apkārt, tik uz beigām sāka nemierīga palikt, bet nu bija jau arī ratu mērs izsmelts.

Šovakar vai nu jāaiziet iečekot tas vietējā stadiona publiskās vingrošanas treniņš, vai nu arī jāizmet kāds loks ar ričuku.

Bet vispār par ORFF... mani fascinē, cik ļoti tas, ko dziedam, kā dziedam un ko daram atkarīgs no skolotājas. Tām pašām dziesmām mēdz būt atšķirīgi teksti un pilnīgi citādāka bērnu/mammu iesaiste. Pagaidām mums 3 skolotājas bijušas, no kurām jau ir sava favorīte izvirzījusies. Bet nu E joprojām starā. Šodien kamēr es priekštelpā virsdrēbes karināju un savas kurpes vilku, tikmēr E jau fiksi aizrāpojusi līdz nodarbību zāles stikla durvīm, kājās augšā un jau danco :) Un ar bungām kā apsēsta. Neies jau ar puisīti dalīties, demonstratīvi apgriežas un tempā rāpus pie pārējām bungām - redz, jaunkundzei pašai savas bungas vajag. Un tad citu dziesmu vidū arī pēķšņi atcerās par tām bungām un fiksi aizrāpo. Spēj tik ķert un nest atpakaļ. Būs laikam tā kārtīgāk bērnu mūzikas instrumentu piedāvājums jāpapēta un kaut kas uz dz.d. jāpasūta laikam.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba