Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 12., 2015


[info]salty22:35
Esmu vienkārši sajūsmā par Tikkurila/VivaColor rīkoto bezmaksas semināru par sienu/griestu krāsošanu amatieriem. Man, kā blondīnei ar vien aptuvenu sajēgu un šur tur interneta manuāļos apgrābstītām zināšanām par sienu krāsošanu, bija ļoti, ļoti noderīgi. Pēdējā laikā vislielāko gandarījumu sniedzošās 4 stundas (nesalīdzinot ar laiku, kas pavadīts ar bērnu). Visādus knifus uzzināju un fīčas, par ko pat iedomāties nebūtu varējusi. Ļoti profesionāli novadīts, satursiki lielisks pasākums, turklāt ar kafiju, cepumiem un izdales materiāliem. Žetons x100 viņu mārketingam.

Pa lielam jau bijām uz pareizā ceļa ar iesākto remontu, bet tagad toč ir sajūta, ka Emmai istabu savedīsim kārtībā kā īsti profiņi :D
Turklāt - izrādās, ka ir tonējamās tāfeļkrāsas!!! Nav vairs tikai melna vai zaļa. Var nokrāsot dajebkādā tonī! Tur nav variantu, būs Emmai kāds laukums uz sienas, kur ar krītiņiem pačkāties.

Un, protams, iespēja izrauties no mājas tik kardināli atšķirīgā vidē man nostrādāja kā milzīgs papildus bonuss. Reāli sajutos kā cits cilvēks (jeb kā vecā es, kāda biju pirms Emmas). Savukārt Emma pirmo reizi šodien palika uz apmēram stundu, pusotru kopā ar vecmāmiņu, kamēr tētis pārradās no darba. Pārsvarā gan nodzīvojusies opītē, bet esot bijis viss labi.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba