Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 8., 2015


[info]salty20:50
Pēdējās pāris nedēļas Emma ir cītīgi mācījusies līst. Sāka ar uzstājīgu pievilkšanos mitro salvešu iepakojuma virzienā :D Tad labu laiku līda pie mantām uz paklāja. Bet nu jau vairākas dienas cītīgi mēģina izlauzties no savas teritorijas. Pirms pāris dienām pirmo reizi pārlīda pāri plāni sarullētajai sedziņa un tika pie manām čībām. Pēdējās dienās pamanās izstumdīt barjeras (spilvenus un sarullētās segas) tā, lai tiktu laukā pa šķirbiņu. Un tad ar smaidu līdz ausīm dodas ekspedīcijā pa istabu. Ilgi gan neļauju pagaidām, grīda tomēr pavēsa. Kad jau pavisam vairs uz paklājiņa nevarēs noturēt, tad būs kāda papildus jaciņa laikam jāvelk. Vēl sākusi vairāk ripināties no vēdera uz muguras. Bet viņa viltīga - pielien pie barjeras spilveniem vai segas ar galvu un veļas tur, lai pauri neapdauzītu.

Un beidzot pasūtīju redeļu gultai matraci - būs vien tas bērns jāpārgulda uz "cietumu", pirms atklājusi, kā no savas mazgultas līdz mūsu gultas malai tikt.

Šodien sākām remontu Emmas istabā. Es gan vēl joprojām, neesmu izdomājusi, ko un kā īsti tur gribu. Bet mēs pamazām - jāveic priekšdarbi sienu sagatavošanai. Nokasījām krāsu un apmetumu no vecajām saplaisājušajām plākšņu šuvju vietām un uzšpaktelējām jaunus sietiņus uz šuvēm virsū šodien. Laikam visus naglu caurumus arī A šodien paspēja aizsmērēt. Rīt varēs sākt špaktelēt nākamo kārtu, pēc tam vēl jānoslīpē viss tas pasākums būs, un ar grunteni sienas jānorullē. Tā ka kāds laiciņš man vēl ir sienu krāsas izdomāt. Neatmet doma par kādu smuku fototapeti vai tāfeles krāsu uz kādas no sienām. Vai gan, gan. Vēl domāju, ja bez fototapetes, tad varbūt sākt ar smuku aizkaru izvēli un sienām toni tad pakārtot tiem.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba