Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 10., 2015


[info]salty01:39
Sabiju frizētāvā. Trīs mēneši pagājuši jau kopš iepriekšējās reizes. Un atkal viņa man tur ņēmās griezt un filēt tā, ka nesaprotu, kā vispār man vēl mati uz galvas palika? Atļāvos vēl gar kaklu apakšu ar mašīnīti "iztīrīt" diezgan pamatīgi. Kaut kā tagad, kad pa mājām dzīvojos, vieglāk uz kaut kādām matu avantūrām parakstīties. No malas gan neko īsti tāpat redzēt nevar. Kopumā šoreiz esmu visnotaļ apmierināta ar iznākumu. Un pēc tam vēl aizšāvu uz Spici uzacis safrizēt. Šonedēļ man vispār tāda sevis lutināšanas nedēļa - manikīrs, pedikīrs, frizierēšanās un uzacošanās.

Vēl pilnai laimei varētu arī kādi 15 kg tā uz sitiena pazust no manām miesām... :) Kā pirmajās 2 nedēļās pēc dzemdībām nokrita tie 15kg, tā nekas vairāk arī nav nekur pazudis... Šķiet, pat kādi pāris kg varētu būt uzēsti atpakaļ. Nu jā, tāpat jau it kā esmu pirmsdzemdību svarā, pat zemākā, bet nu kaut kā biju sacerējusies, ka arī iepriekš uzkrātais liekais ar visām krūtsbarošanām varētu nokausēties nost. Bet nekā. Kad Emma sāks ēst normālu paiku, tad abas pārtiksim no tvaicētiem dārzeņiem un gaļas - varbūt tad kaut kas sakustēsies. Nākamnedēļ jāatsāk uz vingrošanu braukāt, ceru, ka abas būsim pavisam veselas.

Vispār, pirmdien dokai jāizprasa par to ēšanu Emmai, ko un kā labāk. Un tad jau jāsāk būs trenēties veselīgākā ēstgatavošanā. Nez, kur mans tvaicējamais sietiņš iekrāmēts? Būs jāsameklē.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba