Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 30., 2014


[info]salty09:48
Ja angļiem ir google-doki, tad man & Emmai ir patrāpījusies sms-doka. Kad piereģistrējāmies pie viņas, viņa tā arī teica, ka labāk sūtīt sms, it sevišķi ārpus darba laika, un tad viņa pie pirmās iespējas atbildēšot. 2x ir bijis tā, ka man ir prasījies to sms uzrakstīt Emmas dēļ (paldies Dievam, nav vēl bijis tā, ka traki - tad jau gan zvanītu). Un jā - vadošie norādījumi tiek saņemti sms formā atpakaļ. Es kaut kā biju iedomājusies, ka atzvanīs, pārjautās & precizēs, kas tad bērnam īsti kaiš, bet nē. Ļoti īsi un lakoniski daram to un šito.
Nu nav jau itkā arī nekas tāds, dakterei noteikti 100x dienā ar šito problēmu šobrīd jāsaskaras - Emmai pirmās iesnas pēc svētku tūres piemetušās, bišķi ieklepojas arī (droši vien to pašu puņķu dēļ), un es arī klepoju.

A izdomāja, ka man vajag sasildīties - varbūt tad klepus pāriešot. Tad nu vakar pirmo reizi iemēģinājām mūsmāju saunu. Tā teikt - nepagāja ne 6 mēneši (6 mēneši būs pēc pāris dienām), kopš te ievācāmies... No sākuma tā riktīgi dīvaini - savā dzīvoklī iet pirtī, pa durtiņām skats uz vannasistabu... Arī tā sajūta saunā tāda nepierasta - pēdējās reizes pa slapjākām pirtīm bij sanācis pabūt. Es jau vispār neesmu nekāds saunu/pirts procedūru fans, bet nu beigās jau tīri labi patika. Būs vēl kaut kad jāizmanto šī līdz šim "noliktavas" funkciju pildošā telpa :D Ko var zināt, varbūt iepatīkas. Un jāiztīra tur kārtīgāk, citādāk beņķim malās dēļu spraugās iepriekšējo pirtnieku pirtslotu atlikumi redzami...

A vakar prasa, kad es pēdējo reizi vispār pirtī esmu bijusi. Nevarēju atcerēties. Tagad, kamēr rakstīju, atcerējos gan. Pagājušā gada novembra sākumā Sāremā SPA viesnīcā tak gājām arī saunās. Toreiz jau ar Emmu puncī, lai gan vēl to nemaz nezināju.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba