Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 3., 2014


[info]salty21:51
Dažas pēdējās dienas man ir teju paraugbērns. Nu gandrīz - tagad gan pa nakti sākusi visādus brīnumus izpildīt ar biežāku celšanos, periodisku negulēšanu un runāšanos, bet pa dienām pasākusi gulēt ievērojami labāk. Turklāt ir novērojams progress ratu jautājumā :)
Nu nevar jau salielīt, ka "nesabojājas" atkal. Bet vispār - vīkendā gandrīz pabeidzu šūt ergosomai silto pārsegu - jakas "paplašinājumu", un tikām arī pie jaunas karietes. Tad nu redzēs, kas tiks biežāk izmanots - jaunie rati vai jaunais somas pārsegs :D Rīt vajadzētu izmēģināt, kā jaunie rati pa vietējiem neceļiem ripinās - šiem vajadzētu mazāk kratīties.

un vēl... Emma šodien pirmo reizi apvēlās uz vēdera. Tas gan laikam tā netīšām viņai sanāca. Vilku nost drēbītes pirms vannas, pavēlu uz kreisajiem sāniņiem, un viņa pēc inerces ieurbās ar degunu galdā un arī dupsi pamanījās pārvelt. Tā nu viņa tur ar tādu pusnovilktu kleitu kūņojās un īsti pati nesaprata, kas notiek :D Pēc vannas gan izskatījās, ka viņa tur dvielī satinusies mēģināja atkārtot šo triku. Nu redzēsim, vai rīt vēl atcerēsies un mēģinās kaut ko pasākt. Tā jau pēdējās dienas aktīvāk veļas uz sāniem un visādi mēģina izlocīties visādos virzienos.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba