Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 29., 2014


[info]salty12:22
Esam atpakaļ no tehniskās. Tā sabļāvās, ka pilnīgi ausis aizkrita, un gaitenī visi "liecinieki" pēc tam diki satrauktām sejām uz mums skatījās. Sākums gan bija cerīgs - ieradāmies omulīgā noskaņojumā, pa pusei jau drēbītes novilkām, rādīju dakterei, ka man nepatīk vienā pusē pie deniņiem tāds kā neliels radziņš - viņa sāka čamdīt, nu un tad aizgāja tāds bļāviens, ka nenomierināt. Visu atlikušo laiku nobļāva, pat krūts došana nelīdzēja.

Vienīgais labums tai bļaušanai - kad iepotēja potes (mums 2 vienlaicīgi šodien), vienkārši turpināja bļaut tādā pašā toņkārtā, man šķiet, pat tā īsti nepamanīja, ka tur kaut kas vēl iesāpējās... Beigās izsecināju, ka viņa laikam bija izdomājusi, ka šite viņai nepatīk un vispār ir laiks iet gulēt, bet mamma un daktere te visādi uzbāžas. Tiklīdz ieliku benķītī uz ratu rāmja un sāku šūpināt, aizmiga pāris minūšu laikā... Tā nu kādu pusstundiņu pagulēja pa ceļam uz mājām un vēl pagalmā, un pamodās atkal smaidīgs, omulīgs bērniņš. Divas stundiņas visai omulīgi nodzīvojās, kad jau redzēju, ka atkal sāk miegoties, aizstiepu uz gultu - momentā bij īkšķītis mutē un 2 min. laikā bērniņš aizmidzis. Turu īkšķus, lai miegainums mums vienīgā pošu reakcija.

Vēl pasūdzējos dakterei, ka, manuprāt, viņai pleciņi un rociņas saspringtas, bet nu reāli neko jau pārbaudīt viņa nevarēja tādam sarkanam kliedzošam kunkulim, tikai tik daudz, cik nosvērt un nomērīt. Iedeva nosūtījumu pie rehabilitaloga, lai stājamies valsts rindās, un ieteica maksas fizioterapeiti pie kā pakonsultēties, ko un kā paši mājās labāk varam darīt. Nu jā, Pārdaugavas pusē kur zināju uzzvanīt, tur valsts rehabilitologam pieraksts tikai pēc Jaunā gada kaut kad, un tad pēc tam vēl vismaz 2 mēneši rindā uz vigrošanām/masāžām, ja nozīmē. Gaiļezerā gan varēja pieteikties jau uz novembra vidu - baigā braukšana, bet toties tur esot visādas foršas procedūras tādiem maziņiem, burbuļvannas, piemēram.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba