Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 22., 2014


[info]salty08:26
Cālis šonakt nošņāca 10 stundas bez ēšanas. Un pat bez kaut kāda acīmredzama iemesla. Iepriekš, ja gadījās tāda ilgā gulēšana, tad tādēļ, ka iepriekšējā dienā gandrīz nemaz nebija gulējusi. Bet vakar viss bija normas robežās. Nu labi, pa nakti kaut kādā brīdī viņa saknosījās, iepīkstējās un sāka zelēt pirkstiņus - iedevu knupi, un bērns čučēja tālāk. Tagad no rīta, ja A nebūtu tieši tajā laikā cēlies un vēlies uz darbu, ar visiem no tā izrietošajiem trokšņiem, pieņemu, ka E būtu paēdusi un gulējusi tālāk. Bet tā vajadzēja tak atvērt acis un paskatīties, kas apkārt notiek, un tad vēl 30-40 min pa gultu miegojās, saraudājās, paēda vēlreiz, un tad tik aizmiga.

Nu jau stundiņu kā guļ. Būšu paspējusi brokastis paēst. Un trauķeni salādēju. Vispār, nevaru vairs iedomāties dzīvi bez trauķenes. Kā mēs kādreiz tikām galā? Nu jā, kādreiz mums bija tikai 4 šķīvji. Tagad jāpalasās, kas pasaulē notiek, un, ja vēl nebūs modusies, arī pusdienām vistas jāsagatavo cepamtraukā, lai atliek tik cepenē iemest, kad ēst sāks gribēties. Vispār ceru, ka cālis šodien būs ar mieru sadarboties mājas labiekārtošanas jautājumos - sen jau prasās grīdas izsūkt un uzmazgāt, un vēl šo to piekārtot. Ja varētu viņu pierunāt uz pusdienlaika miedziņu ratos uz balkona, vispār būtu ideāli...

UPD: viens 40 min miedziņš uz balkona ratos izdevās! Grīdas izsūktas :) Reāli pusstunda vajadzīga, lai šitai platībai cauri izbrauktu... un tad vēl brīvajai istabai nemaz klāt neķēros.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba