Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 12., 2014


[info]salty22:58
Šodien beidzot (pēc divarpus mēnešu gaidīšanas) iepriekšējā dzīvokļa īpašniece izveda no mūsmājām savas mantas un mēbeles! Tagad mums ir par vienu istabu vairāk un par daudzām mēbelēm mazāk. Dzīvojamā istaba pēkšņi kļuvusi tāda patukša. Tad nu ņēmāmies sabīdīt savas 3 vecās mēbeles, 2 palmu puķupodus, 3 ierāmētos attēlus, babybjornu un bērna paklājiņu līdz ieguvām visai ciešamu paskatu.

Ak jā, un izrādās, ka televizora skapis viņai bija tā pieskrūvēts un pielīmēts pie sienas, ka nost ņemot ne vien kāds ducis caurumu sienā palika, bet vietām arī nonāca nost ar visu krāsu un apmetumu... Tā kā līdz tādam kārtīgam remontam mēs tiksim varbūt tikai nākamgad, tad tapa fiksais remonts pa 5 EUR. Jyskā nopirku dzeltenu gerberu sienas uzlīmes - kā reiz ļoti parocīgi katram caurumam pa dzeltenai puķei virsū un lieta darīta.

Un vispār - ir tagad tāda pavisam cita sajūta telpā. Vairs ne tik auksta. Tiesa gan, vecās mēbeles, studiju laiku ierāmētie attēli pie pie sienām kaut kā liek atgriezties tajās pašās īrēto dzīvokļu studijlaiku sajūtās... pat sienas uzlīmes, tiesa gan tolaik tās bija magones, Zviedrijā izmantoju pelēko sienu ātrai un lētai izdaiļošanai... Nostaļģija. Tā īsti vēl laikam neesam izauguši līdz pieaugušo dzīvei ar apzināti no A līdz Z plānotu savas telpas interjeru. Nu nekas. Soli pa solītim :) Pirmā uz remontu un iekārtošanu aizies Emmas istaba. Jāsāk domāt, plānot, skicēt! Ahhh! Būs man ko darboties!

Tās gerberas vispār smuki tur izskatās. Sēžu un priecājos. Redzēs, kā būs dienasgaismā.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba