Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 7., 2014


[info]salty11:13
Ehhh... ir tiiik labi. Pirmās naktis jaunajās mājās aizvadītas :) turklāt gulēju pārsteidzoši labi. Ir jau bišķin jāpierod pie citādākām skaņām apkārt. Piemēram - Rīgā neviens no rīta 9:00 zāli pagalmā nepļāva, un mazi suņi kāpņutelpā arī nerēja. Un bērni neskrēja pie balkona pasaukt citu bērnu, lai nāk ārā spēlēties... Toties te neviens vismaz pagaidām nav pļēgurojot aurojis pa visu pagalmu, un miskastes netiek vestas prom 6:00 ar milzu troksni (ap 9:30 šodien gan sazīmēju miskastes mašīnas skaņas tālumā).

Un man beidzot ir daaaaaudz vietas (Ārčijs saka, ka būšot tagad Endomondo jāslēdz iekšā, pa jauno dzīvokli pārvietojoties). Plašums. Un saulriets aiz loga. Un varu iziet uz balkona, iesēsties krēslā un noēst saldējumu... Un man īpaši netraucē tas, ka apkārt ir citi balkoni un citi cilvēki.

Un vēl man ir liela vanna ar "vietu dibenam" apmalē - ērti tur tā apsēsties uz maliņas, lasīt žurčiku, un mērcēt vēsā ūdenī satūkušās kājeles. Un var normāli ieiet dušā.

Un vēl, un vēl... par sarkano virtuvi jau vispār nav vērts pat ieminēties, tas jau pats par sevi saprotams kā lielākais pluss :)

Ir jau tam dzīvoklim arī mīnusi. Bet pagaidām gribas papriecāties par plusiem :)

Saskrūvējām vakar bēbei gultiņu. Šodien varētu salikt drēbītes kumodē. Vēl jau kaut kādas lietiņas jāpaspēj arī iepirkt turpmākās nedēļās.

Ir tik neeeeenormāli karsts pēkšņi palicis. Gribu atpakaļ tos +15, kas bija pirms nedēļas.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba