hide n seek - [entries|archive|friends|userinfo]
anna

[ website | musik ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Feb 2009|14:35]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[skaņa |katy pery - hot n cold]

Tātad.
5diena bija vnk nost. Skolā atkal visi ārdījāmies, un nepārtraukti runājām par to ko vilksim vakarā. Piecas reizes samainījāmies ar drēbēm un visu pārējo, visām bižutērijām un visu visu. Tad jau pienāca jaukā ziņa, ka pēdējā stunda nenotiek. Skrējām mājās. Mazgāties un pucēties. Sataisīju visādas skaistas pričenes un atkal piecpadsmit reizes pārģērbāmies. Bija laiks doties uz disenīti. Atbrauca pakal princis baltā bmw un mēs devāmies. ieradāmies skolā kā stāri, skolotājas domāja, ka esam no ārzemēm kautkāda grupa, bijām tik tiešām sapucējušās kā uz ūberkrutu balli. Disenē mēs ārdījamies kā traki mērkaķi, visas mazās meitenītes skatījās uz mums ar lielām acīm un apbrīnoja. Tad jau pēc disenes sākās. Aizgājām uz bāru, sākām kapāt, tad pie manis - padzērām, paēdām, papīpējām, pasmējāmies, tad jāiet tālāk. Pamazām sākām zaudēt baru. Puse aizbrauca, tikmēr sēdējām jau citā bembī un klausījāmies pilnā klapē "lollipop". Man protams pālītis jau bija tāds maziņais. Aizbraucām uz šotiem - padejojām, aizgājām uz frančiem - padzērām, aizgājām uz spacedogu - paspēlējām futbolu, aizgājām uz tekila būmbūm - padejojām, tad vēl visur - madhouse, paija, kuba, salt'n'peper, beigās visi jau bija izklīduši sēdējām kautkādā diennakts veikalā vecrīgā un dzērām garšīgos aliņus. ap septiņiem rītā ceļš veda mājup.
No rīta ieraudzīju savas drēbes, zābakus - šaaausmiņas. Visu dienu galva kā spainis, bet ir tak valentīndiena - jāiet lauzt sirdis.
Vakarpusē atnāca Viesturs, atnesa man švepu, papīpējām pēdējās cigiņas, apmainījāmies ar piedzīvojumiem, tad jau ceļiem bija jāšķiras. Vēlāk jau atbrauca Rita Čita. Sataisījām daudz vakariņas un atkal sākām pucēties un tad jau bija jāiet satikt parējās meitenes. Aizgājām atkal pa visādām dzertuvēm, satikām miljoniem miljardiem pazīstamos un atkal jaunus draudziņus, bijām atkal visādās vietās, interesanti, tomēr varēja just nelielu panīkumu. Protams atkal telefonirm bija karstā līnija. Šodien acis lielas par tām nesakarīgajām īsziņām. Lūpas āķītī, hha. Vispār gobziņš ir stulbs stulbenis, jo nerubī neko no foršas disenes. lika tik savus dīvainos gabalus par zemenēm ar pienu un iestādītām kājām. Vakara noslēgumā pierijāmies kā begemoti Mcdonaldā, jo hamburgeriem atgriezušās jaukās cenas - 50 santīmi. ņammm. Pēkšņi dzirdējām ERvīna mazo balstiņu - sākām slēpt ēdienu. Aizvilka viņi mūs uz Čilli picu, apēdām lielo picu un aizbēgām mājās. Nometām drēbes un aizgājām gulēt savā divvientulībā un bijām laimīgas abas par to, ka no rīta pamodāmies bez galvassāpēm bez plikiem vīriešiem un kopā. mums beidzot tas izdevās.
Link+

Comments:
[User Picture]
From:[info]rsh
Date:15. Februāris 2009 - 15:27
(Link)
Ervīna mazā balstiņa un plikie vīrieši - es smejos :D
[User Picture]
From:[info]puika
Date:16. Februāris 2009 - 16:03
(Link)
pizģec splašnojs, kāda te nerubī neko no Gobzdiņa disenēm, lol
[User Picture]
From:[info]xsabaragax
Date:19. Februāris 2009 - 10:15
(Link)

daudz.. informācijas..