hide n seek - [entries|archive|friends|userinfo]
anna

[ website | musik ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[17. Mar 2008|19:56]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodienas pretīgums pārspēja pats sevi.
Kārtējo reizi gribēju kā labāk, bet protams sanāca kā vienmēr. Lūk tādos brīžos jūtos kā pilnīga neveiksminiece.
Sāksim ar vakardienu. Pavadīju visu dienu, neieēdot neko, jo man āpetīte bija sabojāta. Visu dienu mācījos par nolādētiem plakantārpiem, veltņtārpiem, posmtārpiem, to dzīves cikliem un sazin vēl ko. Dievs pasargs, lai man tas kādreiz noderētu.
LĪDZ DIVIEM NAKTĪ!!
Šodien piecēlos NETICAMI agri - 05:00 am. mocīja sirdsapziņa, ka tomēr vēl vajadzētu pamācīties.
Pus klase, protams tajā skaitā arī es, bijām šo ieskaiti atstājuši uz pēdējo brīdi - pirmdienas pirmo stundu. Kurš tad pamanīs ka mēs daži neierodamies uz ķīmiju, bet aizejam nokārtot parādus.
PAMANĪJA GAN!
Bet ar to vēl nekas nebeidzas. Es izvilku pašu briesmīgāko jautājumu, stāvēju minūtes piecas ar vaļā muti un trīcošām rokām. Es pēkšņi visu aizmirsu! VISU. Bet tas arī nav ļaunākais.
Protams, ka es pateicu dažus vārdus - es neko neatceros!
pateicos, sēdies 1! Kurš nākamais atbildēt? Bez liekām ceremonijām.. Un tad atvērās durvis. Ienāca audzinātāja, ierasto smaidu bija nomainījusi pilnīgi drakoniska sejas izteiksme. Viņa lika mums pazust uz stundu, un lai visu situāciju padarītu vēl ļaunāku, mēs dabūjām katras nenokārtotās ieskaites vietā N/V.
šajā ģadījumā es dabūju divus N/V un protams 1 .
Sataisījām nepatikšanas audzinātājai, ķīmijas skolotājai un zooloģijas skolotājai. Tagad skolā uz mani skatās, kā uz noziedzinieku, jo vēl piedevām kāds izdomāja, ka es esmot ierosinātaja, kas teica, ka mēs visi varam iet atbildēt - tātad visi pateicamies man par saviem N/V! manā kontā tagad kādi 15.
Audzinātāja ar mani nerunā, neviens nerunā, kautgan es par sevi biju visu sarunājusi ar skolotājiem, nav mana vaina, ka neviens cits nevar pasargāt savu ādu pats un pārstāt vainot citus visās iespējamās problēmās!
Es šodien esmu dusmīga kā pūķis. un gribās kādam iegāzt pa seju.
Vēl hugo sagrauza Reiņa pleijeri, nejau traki, bet nedaudz un tad kad es viņam piedraudēju ar žurnālu viņš iekodās žurnālā, izrāva man no rokām un rēja man virsū. šodien laikam visi mani ienīst.
Aa un vēl Fizikas skolotāja teica, ka atteiksies no mūsu klases, liekas, ka visi to taisās darīt, un audzinātāja arī!
shit happens
Link+

Comments:
[User Picture]
From:[info]rsh
Date:17. Marts 2008 - 20:37
(Link)
Kautkāds mazais ārprātiņš
Buču Tev :*