Dārta - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Dārta

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

hmm Jan. 24th, 2013|10:15 pm

saarta
Vakar biju Krievu drāmas teātrī uz izrādi ''Indrāni'' un tur ieraudzīju viņu..apmēram 25 gadus vecu, koptu, pieklājīgu, ar lielām acīm un ataugušu bārdiņu..sen nebiju iemīlējusies no pirmā acu skatiena, bet te nu viņš ir...K2(jo viņam ir tāds pats vārds kā K. jeb tagad K1 :D). Protams atkal nekas nebūs, jo es negribu uzbāsties ar savu saraksti, jo visiem zināms, ka ar vīriešiem sakarīgi nemāku sarakstīties, bet uz tikšanos viņu aicināt man nav laba iemesla un, cik pēdējā pieredze rāda, būt aktīvai attiecību bīdītājai man tipa sanāk, bet ne pie kā laba tas nenoved..pfff.
Starpcitu, 18.01. biju uz sava ''pirmā'' puiša kāzām..dīvaina sajūta, dīvaina...Ā, es noķēru līgavas pušķi! Nezinu vai aprecēšos šogad, bet,manuprāt, tā ir zīme, ka kādreiz tomēr aprecēšos.
Nākamnedēļ iešu uz to panku saietu..tur būs ''manas sirds profesionālais lauzējs''. Ak jā..cik esmu izstalkojusi viņam kaut kāda čiksa patīk. Nu jāa..ar taureni uztetovētu..bjēek...ej dirst, pašol nahuj! Lai arī es nojaušu, ka seksīgi saģērbties un maucīgi tur uzvesties man liek kaut kādu jūtu pārpalikums pret viņu, bet es ceru, ka vakaru izbaudīšu un ar viņu pamieru noslēgšu.(Nē, Digna, es ar viņu nesūkšos)!
K1 ir atvaļinājmā un slēpo kaut kur tālumā..viņam ņe da miņa. Ha..viņiem abiem (K1 un K2) pirmdien būs Vārda diena (nojaušu, ka uzminējāt kā viņus sauc)..pff, es nezinu kas man ar to K1. Itkā labas attiecības, kā nekā viņš ar mani sarakstās un ir jauks, bet man nepietiek..
Iespējams un visdrīzāk es meklēju nevis sarakstes draugu, bet tādu ar kuru varēšu arī drāzties, bļe! Cik var gulēt ar bijšo, cik?Es jūtos nožēlojama..taisni var padomāt, ka esmu kut kāda krople, bet tā nav..manī ir kaut kāds iedresēts morāles princips, ka jāguļ tikai ar to, kurš ir tuvs (? )..nu jā...nekādi nevaru piespiesties sākt vienas nakts sakarus...nevaru..bet īstenībā negribu.

P.S. Gari gan sanāca..
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: