rxx
rxx
:...::.:..::

Maijs 2005
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

rxx [userpic]
fabrika

šorīt bija auksts, kaut kāda iemesla pēc atrados centrā, nolēmu ieiet lohālajā rimi un nopirkt zobu pastu, kura kā parasti bija beigusies, pie kases paskatos uz avīžu pusi - ieraugu vakara ziņas, tā kā nebiju kādus četrus gadus caurlūkojis šo avīzi, nu paņemsim, lai arī uzskatu, ka par šo lapeli maksāt 30 santīmus nav vērts..
tā laimīgi nokļuvis mājās atdodos jaukai brīvdienas rīta pavadīšanai pie TV, avīzes un tējas..
ko tad raksta šī dzeltenā avīze? kaut kādas dažas dienas atpakaļ noķertas fotkas, eirovīzijas kandidāti, snovs, kaut kāds miljonārs, kurš ir lepns, ka vārdu Viktorija mazmeitai izdomājis pats :))), rakstiņš par vecajām latviešu roka grupām, elle, sorry, Ella no karaokes nometnes. jā, tieši šis raksts lika nedaudz padomāt..
nu tad tā, jau minētajā rakstā varam lasīt par vienu no spilgtākajām karaokes nometnes meitenītēm, kur visur paspēja izcelties ar idiotiskiem jokiem un vēlēšanos padarīt sevi slavenu visādos lētos veidos. šī spēle, ko sauc par dzīvi mūsdienās ir kļuvusi sarežģīta un kļūt populāram maksājošākās auditorijas priekšā ir grūti pat tad, ja tu cilvēks māki izcili dziedāt vai spēlēt ģitāru vai trijstūri. taču kļūt slavenam gribas veselam baram ļaužu, tā nu ir trīs varianti - smagi strādāt un bakstīties pa visādām nemīlīgām , palūgt saviem bagātajiem radiem ārzemēs lai viņi jums iedod kādus paris tūkstošus par ko sapirkt tehniku īrēt telpas etc., vai arī, iet uz elijas ielu un mēģināt iestāstīt Arnim, ka esat vienkārši talantīgs cilvēks, kuram šī ir vienīgā iespēja utt. tā kā vairumam no mums nav bagātu radu, kas būtu ar mieru ieguldīt savu naudu mūziķos, kas māk vienu bungu ritmu un pāris gičas akordus, nāksies izvēlēties vienu no atlikušajiem ceļiem. ja izvēlamies pirmo, tad ir jāmeklē visādas iespējas, daudz jāmācās un jāiestāsta lielajiem onkuļiem un tantēm, ka tieši jūs esat vislabākie utt. pieņemsim, ka tas jums izdevās un jūs esat zvaigzne, apsveicam! taču, ja esat cilvēks, kuram negribas meklēt iespējas un lūgties lielajiem onkuļiem, varat doties uz elijas ielu un censties iestāstīt, ka esat tieši tik talantīgs, cik vajag nometnes veidotājiem! pieņemsim, ka tas jums izdevās un jūs esat iekša, apsveicam! tā nu jūs nokļūstat pie kaut kādiem cilvēkiem, kuri sauc sevi par profesionāļiem, tie sāk jums mācīt dažāds lietas, kuras jums iespējams noderēs sākot savu lielo karjeru. tā nu jums reizi nedēļā ir jānodzied kāda veca dziesma, kuru jūs pirms tam nezinājāt, jāiestāsta tautai, ka tas ir tieši tas, ka rullē, tad par jums balso! jūs esat populārs tautā, bet.. tik skaisti jau nav, jo populārs esat tikai zināmas tautas daļās acīs, lielākoties tādas, kam par mūziku maz jēgas, vai jēga uz vecumu sāk pazust..
bet viss labais reiz beidzas, arī nometnes un nu jums ir jāstrādā pašiem. varat to darīt, ja vēlaties, pirmos dažus mēnešus jūs mīl mīīlzīīga tautas daļā īpaši laukos un Balvu apvidū.. jūs aicina visādi kultūras nami un jūs esat mēneša centrālais notikums, tad jūs varat sākt maitāt savu auditoriju ari nepieklājīgu uzvedību, tizlu mūziku un ko tamlīdzīgu, tauta teiks, ka tas rullē un sekos jums..
pēc paris mēnešiem jūs vairs nevienu neinteresēsiet, bet jūs atcerēsies un jūs varēsit vadīt kādu TV šovu, vai vienkārši būt slavens..
tā arī beidzas jūsu lielmēroga slava, ja neko nedarāt..
jūsu devums pasaulei: pāris vidējas dziesmas un viss!

kuru ceļu ņemt, tā ir jūsu izvēle!

Comments
(Anonymous)

bet kaa ir ar tevi, tu vaicaata onkulja paliidziibi, ietu pie arnja, vai tomeer censtos izsisties pats saviem speekiem

domāju, ka no pagraba vajag izsisties pašam un sevi kaut cik parādīt ar darbiem, bet onkuļa padoms arī noder, taču galvenais jādara pašam.
tos onkuļus sauc par producentiem un tādi ir katram albumam..