Negāciju Miskaste

[info]ruutainaa_zebra @ 13:58: Ir jauns kolēģis. Kāds nu jauns-drīz apritēs trešais mēnesis. Bet jauns. Jo katra diena nāk kā pārsteigums un viss tiek uzzināts kā no jauna. Sanācis tā, ka man un vēl vienai šis rūpju bērns uzkrausts uz kakla un tundras patiesie apmēri priekšniecībai nav zināmi. Ir zināms visai augstais putnu koeficients, bet pagaidām tas izraisījis mērenu smiekla devu un izraisa zināmu jautrību kolektīvā par jauna frīka ienākšanu.

Nē, nav runa par 20 gadīgu čali ar tuenli ausīs, kurš ķimerējas ar vadiem. Runa ir par sievieti ap 40 ar astīti, maģistra grāds un pieredze. Ir darbs ar diezgan nopietnām informācijas sistēmām, datu ievadi. Sāk likties, ka jaunā kolēģe šajā sistēmā jūtas kā atverot eksceli, kuru nesaprot, bet lai panāktu savu, eksperimentē un histēriski spaida visu pēc kārtas. Brīžiem mati ceļas stāvus, kas tur tiek savadīts aplam, bet nu jau kausiņš pilns. Ar otru kolēģi esam samierinājušās ar faktu, ka tur nav vērts neko teikt un brīdī, kad statistikas nodaļa attapsies, ka visi dati ir pilnīgā dē.... tad varbūt sāks domāt. Tai brīdī mēs negribam būt klāt, jo kā ievērots, tad tur valda pārliecība, ka pieredzējušās kolēģes visu izstrēbs, sakārtos, izdarīs. Nē. Vecajām un viedajām jau līdz brošai.

Jo vecās un viedās, kad tiek pie jauniem projektiem, kad jāsāk strādāt ar jaunām sistēmām, veic kaut kādas savas piezīmes. Uzsākot strādāt vispār tapa kladīte. Kamēr mūsu jaunā tundra pa šiem nepilniem mēnešiem ir paguvusi izprintēt pilnīgi visus e-pastus, nešķirojot to saturu, bet nav pacentusies uzrakstīt kaut vienu rindiņu par jautājumiem, kuri tiek uzdoti atkārtoti ik pārdienas. Uz piebildi-pieraksti!! Atbilde ir-jā, jā.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba