Negāciju Miskaste

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:26: Slimības lapas esamība šķiet liek justies slimākai nekā esmu patiesībā.


Ja šis viss ir kādas draņķes nolādējums (ha ha) (vīriešu kārtas pārstāvjiem es vai nu patīku vai arī esmu vienaldzīga), tad varu teikt milzu paldies par iespēju legāli un nesodīti atiet no darba pašā karstākajā laikā un saņemties savu sen piemirsto veselību savest daudz maz jēdzīgā stāvoklī.


Un vēl es nesaprotu, pēc kādiem principiem slimnīcās tiek veidota ēdienkarte sirdzējiem. Balto miltu, cūkgaļas un doktordesas uzvaras gājiens. Labi, ka ir visai psihs, bet gādīgs vīrs.


Un vēl es būtu dikti pateicīga, ja no malu malām man nebūtu jāklausās zinības iz tautas metodēm, kā profilaktiski sevi apārstēt. Man arī ir internets, ja kas. Un ja visus šos padomus ņemšu vērā, goda vārds, atdošu galus vēl pirms Dr man izsniegs recepti.

Aaa un vēl, kas attiecas uz veselības aprūpi un tās procesiem. Candu Crush ir spēks un jauda. Palīdz gan palātā, gan uzņemšanā, gan mirējbabuļu rindās pie ģim ārsta.

Sirdsapziņas pārmetumi vien par kolēģi, kura šobrīd ierij ne pa jokam. Būs jāaiznes kaut kas garšīgs ar daudz, daudz grādiem

Powered by Sviesta Ciba