Negāciju Miskaste

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:28: Jau vairākas dienas gribas paņemt rokās un izlasīt kādu labu grāmatu. Nu tādu, kurā ieurbties un atjēgties pie pēdējās lappuses. Grāmatu, kura ir viegli lasāma, bet tai pat laikā nav sajūtas, ka to sarakstījis 5gadnieks. Tāpat ne mazāk svarīgi par sižetu ir krāšņi epiteti un vārdu savienojumi, kādus pat es nespētu iedomāties. Tāpat gribas izlasīt kādu viedu padomu, kuru gan aizmirst pēc 10 minūtēm taču vismaz šajās 10 minūtēs sajusties kā svētā grāla atradēja.

Organiski nepanesu pašpalīdzības un tā saucamās personības pilnveides rokasgrāmatas. Pilnīgs tupums. Pagaidām neko jaunu tur salasījusies neesmu un vienmēr rodas sajūta, ka autors mani tur par pēdējo idiotu. Tas pats attiecas uz krimiķiem un fantastikas pasakām.

Prasību daudz, tāpēc būtu gatava kaut lasīt drazu, bet lūdzu...tādu, kas parauj. Kolēģe man nez kāpēc mēģina iesmērēt Greja otro grāmatu (tas no sadaļas draza&ātri lasāma), jo pirmo es apkārtējo spiediena ietekmē pat izlasīju. Bet es teicu drazu nevis pilnīgu mēslu, kuru lasot uzvelcies, jo autors man laikam mēģināja ar sūdu pavērt seksuālos apvāršņus

Powered by Sviesta Ciba