Ai, ai...

Apr. 29th, 2010 | 05:08 pm
From:: ruukjelis

Ai, ai, kā šodien izgāzos. Sarunāju iepirkt grāmatas- šodien tad nu paredzēta tikšanās un svinīgā grāmatu nodošanas ceremonija. Drošības labad biju telefonā ierakstījusi grāmatu pārdevēja telefona numuru, ja nu nevaru atrast.... Kad tuvojās noliktais laiks, ņemtu rokā telefonu, atrodu vārdu Ingars un zvanu: "Sveiki, es te par tām Cibas grāmatām! Kā? Nezinat, kas tās par grāmatām? Bet mēs taču Cibā sarunājām un es saņēmu e-pastu, kur sarunājām, kas un kā, un tur bija arī telefona nr., uz kuru tagad zvanu... Ā, braucat tagad uz Jegavu? Laikam jau būs kāds pajokojis... Nu labi, jauku Jums braucienu!"
Noliku klausuli un pat paspēju nedaudz sabēdāties, ka visas jaukās grāmatas tagad nu pagalam :( Atvēru e-pastu, lai paskatītos, kas tas par krāpnieku tur rakstījis, un atklāju, ka šim Ingaram pavisam cits telefona nr. un puisis jau gaida!
Mieru tikai nedod, kas tas par otru Ingaru, kura vārds telefonu grāmatiņā... aizrakstu īsziņu, ka īstais Ingars nu atrasts, bet nu nekādi nevaru atcerēties, kāda vella pēc man ir 2 Ingaru telefona numuri... Un tad kad saņēmu atbildi , tad gan trolejbusā viena pati skaļā balsī smējos!
:DDD Laikam jau tā bija zīme, ka vajadzēja piezvanīt kādam jaukam un sen neredzētam cilvēkam! Un tā nu smaidu vēl joprojām :)

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: