(no subject)

Mar. 2nd, 2009 | 12:47 pm
From:: ruukjelis

Es jau zinu, ka Delfu (un arī citu portālu, ja kas) komentārus nevajag lasīt, bet... pavelk dažreiz! Lai uzzinātu, ko "tauta" domā. Patiesībā es ticu, ka komentāru rakstītāji ir vieni un tie paši ļautiņi un nepavisam neliecina par to, ka latvieši ir tik šausmīga tauta. Iemesls tā domāt man ir kaut vai tāpēc, ka dzīvajā variantā es nepazīstu nevienu tādu tik ārkārtīga negatīvisma apsēsto.

Labi, negatīvisms, neapmierinātība tas ir viens.
otrs- tendenciozitāte, stereotipiskums utt.

pērles, kas manī šodien izraisīja smaidu:
- "e-taloni" galīgi nevajadzīgi, jo... vislabāk ir konduktors! (es te nerunāju par izmaksām utt., jo šai sfērā neesmu iedziļinājusies, bet man smaidu izraisa viedoklis, ka nav vajadzīgi nekādi jauninājumi, katrs juaninājums ir kā slogs, kas sagrauj veco, labo, ierasto kārtību...)
- Busulis kā uzvarētājs Eirovīzijas braucienam galīgi nederīgs, jo dziesma esot troksnis un vilku gaudošana, ka skaisti esot dziedājušas un atbilstošas bijušas Annija un Kristīne(?)
- Aiša resna un Eirovīzijas konkursā nepiemēroti saģērbusies, bet "Cīņas klubā", kur viņai patiešām bija neglīta, viņai nepiestāvoša un gk neatbilstoša kleita, viņa esot beidzot smuki saģerbusies :)
- Sirmais pats vainīgs, ka 5 no rīta durvis atvēris un piekauts
Ai, un kur tad vēl tās valodas pērles, personīgie apvainojumi, pilnīgākais argumentācijas trūkums utt.

Bet vispār runājot par šiem komentāriem - latvietis taču tāds nav, ko???

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: